De ce propietari de afaceri mici trebuie sa munceasca mai mult?

În medie, se știe că întreprinderile lucrează până la 51 de ore pe săptămână, dar acest lucru a crescut cu 3 ore pe săptămână începând cu al treilea trimestru din 2022.

Pentru oamenii de afaceri și angajați s-a redus și numărul de zile libere într-un an. Potrivit unui sondaj realizat , cota anuală de vacanță a scăzut de la 21 de zile libere la 20. Pentru viitor, așteptările de creștere par să s-au stabilit ușor.

Într-un studiu, peste 36% dintre companii au susținut că cred că probabil vor crește în perioada premergătoare sărbătorilor din 2022, adică Crăciunul. 

Au fost înregistrate imagini diferite de anumite sectoare și zone, aproape 50% dintre afacerile situate în West Midlands susținând că se așteaptă să crească. Următoarea pe linie a fost Londra, cu 39%, iar Scoția a urmat cu 38%. Pe de altă parte, majoritatea afacerilor situate în partea de Est a Angliei au spus că se vor micșora, erau 45%.

78% dintre firme au susținut că au fost foarte afectate de costul de a face afaceri din cauza vânzărilor eșuate și a costurilor în creștere. Aceasta a crescut cu 3%. În ultimul trimestru, numărul companiilor care trec printr-o scădere a vânzărilor a crescut cu 4%, devenind o medie de 41% până la 49% din afacerile din Nord-Vest, totuși, au susținut că vânzările au scăzut, iar acesta a fost în special cel mai grav afectat. în Regatul Unit. băuturile, alimentele, moda și comerțul cu amănuntul general au fost cel mai puternic afectate de scăderea vânzărilor; s-a raportat că toate vânzările au scăzut cu peste 50%.

Majoritatea acestor vânzători spun că încă ezită să-și mărească prețurile; 61% dintre aceștia au menționat că au înghițit costurile suplimentare. Creșterea ocupării forței de muncă a fost complet exclusă pentru 31% dintre acești oameni, în creștere cu 6% față de iunie. 

Emma J. a vorbit despre faptul că Barometrul anterior era complet în control și făcea tot posibilul pentru a nu transfera costurile clienților. Și în timp ce pare să vede asta pentru a doua oară, ea a observat că de data aceasta, pentru a-și atinge scopul, trebuie să muncească mult mai mult și să obțină mai puțin timp liber. 

Pe măsură ce ne îndreptăm către un mediu microeconomic care este mult mai provocator decât ultimele decenii, întreprinderile mici au nevoie de sprijin atent și de îndrumare. De asemenea, ar trebui să ia în considerare să ceară ajutor de la liderul local al orașului lor sau de la un mentor