De ce masinile sunt unul dintre cele mai populare locuri de a face sex

Oamenii au fantezii despre a face sex intr-o gama larga de locuri, dar masinile sunt unele dintre cele mai populare.

Ca o dovada a acestui fapt, specialistii au analizat mai mult de patru mii de oameni despre fanteziile lor sexuale si au constatat ca marea majoritate (77%) au spus ca au fantezii despre sexul in masina. Mai mult, aproximativ 1 din 5 persoane care au participat la sondaj au spus ca au avut deseori fantezii despre acest lucru.

In mod clar, masinile reprezinta un loc atragator pentru a face sex. Multi oameni par sa actioneze si pe fanteziile sexuale cu masini. Deci, ce anume ii face oamenii sa faca sex in masina si ce face acest cadru atat de atragator? Un studiu recent publicat in „The Journal of Sex Research”, ofera o oarecare perspectiva, cel putin in ceea ce priveste experientele tinerilor adulti cu privire la sexul in masinile parcate.

Dincolo de ceea ce a constatat acest studiu, un alt lucru care merita mentionat este faptul ca o parte din atractia de a face sex in masina, este probabil datorita noutatii decorului. A face sex in afara dormitorului (fie ca este intr-o masina sau intr-un alt loc), poate fi excitat pur si simplu pentru ca este proaspat si diferit, dar si pentru ca adauga un element de risc. Nu este vorba doar de noul aspect al acestui cadru, ci si de potentialul pe care il puteti prinde sau observa in act (chiar daca este parcata intr-o locatie relativ indepartata). Cu alte cuvinte, exista un sentiment de noutate si un element al tabu-ului care ar putea juca, de asemenea, un rol in motivul pentru care sexul in masina este atat de popular atat in ​​fantezie, cat si in realitate.

Deci, da, chiar daca sexul este un loc atat de mic incat poate fi inghesuit si inconfortabil, majoritatea oamenilor considera ca acesta este un mod excitant de a petrece o seara. Este spontan, interesant si face o poveste de sex extraordinara.

Auto