De ce iubim blogerii de moda?

De ce iubim blogerii de moda? De ce iubim blogerii de moda?

Motive sunt foarte multe, pentru ca sunt frumoase – majoritatea sunt femei, pentru ca au stil vestimentar si fac din imposibil, posibil. Blogeritele de moda sunt o inspiratie pentru multe femei, pentru ca stiu sa arate impecabil si inventeaza tot felul de combinatii inedite la care nu ne-am fi gandit, nu e asa?

Blogerii de moda sunt ca o gura de aer proaspat in industria-tornada care poarta numele de moda. Ei urmaresc tendintele si le personalizeaza ca sa li se potriveasca, sunt la curent cu tot ce apare nou si nu sunt egoisti, impartasesc totul pentru ca lumea intreaga sa se inspire.

In ultimii ani, acest obicei/hobby s-a transformat intr-un job cu acte in regula, multe blogerite au venituri substantiale in urma advertorialelor mai mult sau mai putin mascate. Nu cred ca poti cere un job mai versatil care sa iti ofere liberatatea de a purta flori in par, culori neon si sandale cu sosete si sa nu ridice lumea o spranceana.

magazinefashion.ro ti-a pregatit cateva idei inspirate din tinutele blogerilor internationali:

Motive stylish pentru care iubim blogeritele de moda

Pentru ca pot purta o tinuta “all white”, cu bluza transparenta si sutienul negru la vedere. Da, negru. Pentru ca indraznesc sa poarte muuult roz aprins, chiar si doua elemente fuchsia in aceeasi tinuta. Pentru ca un maieu, o curea aurie si “boyfriends’s jeans” arata complet diferit pe ele. Pentru ca au facut ca verde si albastru sa se potriveasca de minune in vara 2012. Pentru ca lor nu li se potriveste “mai mult e mai putin”, ci “cu cat mai multe accesorii si layere, cu atat mai bine”.

Pentru ca pe ele admiram un nod facut la camasa purtata peste o rochie. Pentru ca pe ele “le asculta” curelele innodate, iar pe noi ne streseaza cand se tot incurca cu alte obiecte vestimentare. Pentru ca desi iau in considerare tendintele si ce nu trebuie sa faci, de exemplu sa asortezi pantofii cu geanta, regulile sunt facute ca sa fie incalcate. La ei “totul merge cu orice” este motto-ul. Pentru ca ne conving sa purtam cele mai funky combinatii si chiar sa iesim din zona de confort. Pentru ca unii au vieti spectaculoase si pot calatorii in toata lumea cu job-ul lor.