De ce ar trebuii sa bei apa cu lamaie dimineata

Pentru a parafraza melodia lui Neil Sedaka, „trezirea este greu de făcut”. Dacă nu ești o persoană matinală, probabil că ești în căutarea ceva care să-ți înceapă ziua. Bună, apă cu lămâie! Cine știa că ceva atât de simplu are atât de multe beneficii pentru sănătate? Potrivit studiilor, sorbirea soluției ușor acrișoare poate face minuni atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul corpului tău.

Nu este un secret pentru nimeni că majoritatea dintre noi nu bem suficientă apă. Pentru cei care nu sunt fani ai sucului de ploaie, lămâia este o modalitate subtilă de a adăuga puțină aromă fără a merge pe calea zahărului. Băutura poate fi savurată și caldă sau rece, ceea ce o face o băutură ideală pe tot parcursul anului.

Deși este o idee bună să păstrați puțină apă cu lămâie la îndemână pe tot parcursul zilei, sorbirea unui pahar dimineața poate trezi din nou sistemul digestiv. Lămâia ne încurajează ficatul să producă bilă și poate, în mod ironic, să prevină arsurile la stomac. Cercetările au mai descoperit că polifenolii din sucul de lămâie au puterea de a suprima acumularea de grăsime corporală.

Oricine a avut vreodată pietre la rinichi vă va spune că nu este o experiență plăcută. Dacă sunteți predispus la băieții urâți, apa cu lămâie poate fi doar noul vostru cel mai bun prieten. Apa cu lamaie contine o cantitate suficienta de acid citric care poate preveni cristalizarea minerala care cauzeaza pietrele la rinichi.

Dacă doriți să asamblați Fruit Avengers, lămâile ar trebui să fie prima alegere. Fructul galben este încărcat cu vitamina C, care are proprietăți antioxidante, antivirale și antiinflamatorii.

Pielea minunată este un alt beneficiu al consumului de apă cu lămâie. Vitamina C ajută la luminozitatea, repararea celulelor deteriorate ale pielii și eliminarea toxinelor, toate rezultând în piele care are mai puține erupții și pete. Și am menționat acea strălucire?