DASEO - Optimizare Seo

  • Marţi, 7 Iulie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
optimizare seo optimizare seo

La DASEO gasiti servicii de optimizare SEO website-uri care sa va asigure o vizibilitate organica cat mai buna in cadrul motoarelor de cautare. Ne-am specializat in ultimii 10 ani pe SEO, pentru a va oferi pozitionarile pe care vi le doriti.

SEO (Search Engine Optimization) - optimizare pentru motoarele de cautare – reprezinta totalitatea procedurilor prin care un website avanseaza in motoarele de cautare si este considerata cea mai eficienta modalitate de promovare pe termen lung.

Va doriti sa aveti pozitionari de top pe SEO, astfel incat business-ul dvs. sa aiba vanzari din traficul organic ce atrage mai multi clienti? Experienta noastra in optimizare va ajuta sa va cresteti vizibilitatea in Google.

La DASEO avem specialisti SEO care va inteleg nevoile, audienta, serviciile si viziunea despre propria afacere. Va ajutam sa va cresteti vanzarile si profitabilitatea, va facem site-ul usor de navigat si usor de indexat in Google.

Optimizare organica profesionista

Zilnic, tot mai multe persoane aleg sa caute serviciile si produsele de care au nevoie prin intermediul motoarelor de cautare. Stiati ca 90% dintre acestea aleg link-urile de pe prima pagina? Google afiseaza in primele rezultate doar pe cele relevante unei cautari. Noi stim cum functioneaza aceasta si va furnizam link-uri de calitate de la site-uri din nisa dvs.

Pentru ca afacerea dvs. sa se afle pe prima pagina a motoarelor de cautare, este important sa aveti o strategie de continut cat mai atent conceputa printr-o optimizare organica profesionista, care sa treaca prin etapele de optimizare SEO. Noi oferim servicii de optimizare seo website-uri care sa le ofere cea mai buna vizibilitate si sa le aduca pozitii bune in Google.

Business-ul dvs. este important pentru noi, de aceea cautam cele mai bune solutii pentru a va creste traficul, vanzarile si numarul de clienti, implementand cele mai eficiente metode, astfel incat sa salvati bani si timp. Ne alocam intotdeauna timpul necesar pentru intelegerea afacerii, competitiei si clientilor dvs, livrandu-va solutii reale si rezultate concrete.

Ce facem pentru dumneavoastra?

Pozitia website-ului dvs. in paginile de rezultate ale motoarelor de cautare, indeosebi Google, face diferenta dintre un business de succes si unul slab pozitionat care este pe cale sa dispara. In functie de specificul afacerii dvs, prin servicii de optimizare SEO website-uri va putem aduce de la zeci, la sute de vizitatori in plus pe zi, procedand astfel:

̶   discutam despre nevoile dvs. si realizam un audit SEO complet al site-ului, pentru a identifica elementele ce necesita imbunatatiri;

̶   analizam domeniul in care activati si concurenta dvs, pentru a identifica cuvintele cheie specifice serviciilor sau produselor oferite;

̶   dam startul unui proiect de paginare si de distribuire a cuvintelor cheie in cadrul website-ului dvs;

̶   continuam cu optimizarea SEO on-page prin raportare la securitate, continut, link-uri, etc;

̶   indexam website-ul dvs in motoarele de cautare si configuram elementele specifice;

̶   analizam profilul de link-uri al concurentilor dvs, identificand principalii formatori de opinie din domeniul dvs, pentru a crea continut de inalta calitate ce urmeaza sa fie distribuit in mediul online;

̶   integram serviciile de optimizare SEO in strategiile de marketing in retele sociale, ca de altfel, in cele de creare de continut in regim intern si de crestere a relevantei brand-ului dvs.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Vizibilitate: va asiguram o pozitionare cat mai buna in rezultatele motoarelor de cautare si va generam trafic de inalta calitate, direct interesat de serviciile sau produsele oferite de dvs.

Siguranta: o echipa experimentata nu va poate aduce decat servicii cu beneficii reale si masurabile; oferim rapoarte lunare, usor de inteles si de parcurs, in care va prezentam, detaliat, activitatile noastre.

Bani: imbunatatim pozitionarile site-ului dvs. prin cuvinte cheie relevante si care pot genera mai multe vanzari; strategiile noastre se bazeaza intotdeauna pe atragerea de clienti noi si cresterea vanzarilor website-ului dvs.