Ce putem ambala in cutii de carton de mici dimenisuni? Vezi aici!

Ce putem ambala in cutii de carton de mici dimenisuni? Vezi aici! Ce putem ambala in cutii de carton de mici dimenisuni? Vezi aici!

Importanta cutiilor mici de carton se dovedeste a fi foarte mare. Ele sunt responsabile pentru multe lucruri. Acestea ofera confort, fiabilitate in transportul si depozitarea unui anumit produs. Sunt folosite diferite tipuri de cutii de carton pentru alimente, imbracaminte si incaltaminte, suveniruri, parfumuri si multe alte produse, scrie cutiicartonautoformare.com

Cutiile mici de carton sunt cu adevarat versatile. Sunt usor de pliat, nu cantaresc mult, dar in acelasi timp au o durabilitate buna si sunt ideale pentru marfuri destul de grele, desi sunt mici.

De ce sa alegetii cutii mici de carton? Exista mai multe motive pentru aceasta:

  • Un astfel de ambalaj este usor de utilizat.
  • Aceasta este o solutie practica care nu necesita costuri suplimentare.
  • Design elegant, pentru ca o cutie mica de carton este ideala pentru prezentarea unui cadou, iar daca se doreste poate fi decorata in continuare.
  • In plus, cutiile mici de carton sunt ecologice si sigure – aceasta este o contributie importanta la ingrijirea mediului.

Ambalajul modern din carton nu este doar o modalitate de a stoca un produs sau o marfa. Este, de asemenea, un decor care este necesar pentru a creste interesul publicului pentru anumite produse. Cutiile mici de carton pot avea diferite forme, precum si componente structurale. O atentie deosebita se acorda materiilor prime utilizate in productie: ambalajele produselor destinate depozitarii alimentelor si parfumurilor si cosmeticelor, medicamentelor si jucariilor trebuie sa fie autorizate de autoritatile de supraveghere sanitara si epidemiologica.

Tipuri de cutii mici de carton:

  • Pentru produse alimentare

Acest tip de cutii mici de carton sunt pentru ambalarea cerealelor, pizza si fast-food si tot felul de alimente. Exista o serie de cerinte pentru acest ambalaj:

Siguranta si respectarea mediului

Concepute pentru alimente, cutiile mici de carton nu au substante toxice si mirosuri.

Cutiile mici pentru depozitarea alimentelor sunt diferite tipuri, cu dimensiuni standard si nestandard.

  • Cutii mici de ceai din carton

Este important sa pastrati aroma frunzelor de ceai. Cutia mica de carton este un ajutor si aici. Controleaza cantitatea de aer, care afecteaza protectia impotriva ventilatiei.

Ambalajul ar trebui sa aibe, de asemenea, o permeabilitate scazuta la umiditate, deoarece ceaiul are o buna absorbtie a umiditatii si a aburului.

Al treilea factor important este protectia produsului de soare, deoarece sub influenta acestuia, frunzele se usuca si se pierd vitaminele din ele. Pentru ambalarea ceaiului se folosesc mai multe tipuri de cutii mici de carton, iar in cele mai multe cazuri forma este patrata sau dreptunghiulara.

  • Pentru produse farmaceutice

Ambalajele speciale sunt folosite pentru medicamente, vitamine, suplimente alimentare si diverse produse medicale. Un rol important il joaca protectia produsului din interiorul cutiei de influentele externe. Pentru a ne asigura ca produsele medicale sunt protejate in mod fiabil, forma ambalajului si asamblarea lor de calitate joaca un rol important.

  • Pentru parfumuri si cosmetice

Acest tip de ambalaj trebuie sa fie decorativ. Majoritatea cutiilor mici de carton sunt formate din doua parti – cutia exterioara si captuseala, care protejeaza sticla de parfum de deteriorare. Tehnologiile de procesare sunt diferite. In plus, cartonul este ideal pentru implementarea ideilor de design.

  • Pentru cofetarie

Datorita specificului produselor de cofetarie si regulilor de depozitare, ambalajele pentru acestea trebuie selectate corespunzator. Sunt de obicei realizate din carton ondulat si au fete joase.

Pentru depozitarea produselor mici de cofetarie se foloseste o cutie dreptunghiulara, care este foarte usor de asamblat. Stratul interior al cutiilor trebuie acoperit cu o folie laminata pentru a preveni grasimea.

Cutii pentru carti – vezi oferta aici

Cutiile mici de carton sunt folosite si pentru bunuri precum textile, haine. Cum e posibil? In primul rand, acest lucru se datoreaza faptului ca ambalajele de acest tip asigura o protectie excelenta a produsului impotriva diferitelor influente. Pastreaza produsele, dar previne si contactul cu diverse particule precum umezeala sau praful si ofera un aspect elegant.

Atentie trebuie acordata si materialului din care sunt confectionate aceste cutii. Acesta trebuie sa fie un carton puternic si durabil, care va asigura un transport fiabil al produselor dumneavoastra.