Curatenia in Apartament - Adevar sau Provocare ?

Curatenia in Apartament - Adevar sau Provocare ? Curatenia in Apartament - Adevar sau Provocare ?

Cum aleg oamenii din Bucuresti sa faca curatenie in casa, apartament, vila sau locuinta in functie de anotimp? Lucrurile stau putin diferit cand luam in considerare vremea de afara, pentru ca influenteaza si gradul de curatenie din interiorul locuintei noastre dragi. Cei mai multi oameni se plang evident de anotimpurile ploioase...si aici in general ne referim la primavara si toamna. E destul de complicat sa mentii o curatenie in apartament dupa un cod portocaliu, chiar si galben de ploi si vijelii. Ca ne referim la stropii de ploaie ce intra de afara impreuna cu mult iubitul praf de pe geamuri si tocarie, transformandu-se intr-un magic haos... sau toti pasii facuti la intrarea in locuinta si caratul mizeriei prin interior, e tot ce ne dorim. Nici iarna nu se lasa mai prejos...curatenie in locuinta, apartament, casa sau vila poate sa insemne o adevarata provocare, atunci cand ne referim la topirea zapezii pentru cateva zile. Oamenii sunt destul de inventivi si vin cu tot felul de idei folositoare, gen presulete sau prosoape, mopuri fix la intrarea in casa, dar oare toti membrii familiei respecta regulile cu rigurozitate? Din experienta spun ca cei mici cu siguranta NU respecta :) ...de cand au intrat, pana cand s-au descaltat au facut turul bucatariei sau al holului intr-un timp record. Apoi se tavalesc pe jos cu tot felul de jucarii, si uite asa au carat pamant si praf in toate camerele.

Nu degeaba tot mai multi oameni prefera sa apeleze la servicii de curatenie in locuinta. E un timp pretios castigat atunci cand vin spiridusii in ajutor. Firmele de curatenie ofera si servicii de mentenanta la cererea clientului: o data, de 2 ori pe saptamana sau la doua saptamani in functie de necesitati. Pe langa curatenie in apartament, te ajuta si la calcatul si aranjatul hainelor...lucru foarte migalos si detestat de cei mai multi. In Bucuresti, oamenii se plang adesea de lipsa timpului din cauza traficului si a distantelor lungi...ajungand sa caute variante pentru timpul liber. Curatenia din casa le reduce din timpul petrecut in parcuri, intalniri cu cei dragi la o sueta sau tot felul de alte variante de relaxare.

Curatenia intr-un apartament variaza intre 3 si 4 ore in functie de suprafata acestuia, daca este facuta de un agent de curatenie calificat. Acesta stie exact pasii unei curatenii cat mai eficiente, impreuna cu solutiile si aparatele profesionale din dotare, incat si el termina repede, si clientii sai se bucure de rezultate wow intr-un timp cat mai scurt. Nu o singura data am auzit persoane apropiate "am facut curat toata ziua si mai am si maine cate ceva de pus la punct" ... adica s-a terminat weekendul cu lucruri nesemnificative. Curatenia in apartament mai e cum mai e...dar daca ajungem la capitolul curatenie in vila sau casa deja ne-am luat la revedere de la timpul liber. O casa implica si un petec de curte si atunci haosul se dubleaza atat la interior cat si la exterior. Si cine nu isi doreste un spatiu exterior ingrijit in perioadele caldute ale anului?!