Cei mai importanti pasi ai unei curatenii generale

firma de curatenie Bucuresti firma de curatenie Bucuresti

Te-ai gandit vreodata cat de importanta este o curatenie generala din cand in cand...si cate surpize neplacute se pot ascunde in locuinta ta cea draga?! Adesea oamenii cand se refera la curatenia generala, se refera la curatenia de dinaintea Craciunului, sau a Pastelui...de parca Mos Craciun nu intra pe gaura cheii daca nu sunt curatate toate cotloanele din casa, sau Iepurasul nu lasa suprizele la intrarea in casa daca nu vede geamurile bine sterse:) Glumesc acum...e importanta curatenia generala, ba chiar facuta mai des, o data la 2 luni ar fi ideal! De cate ori am auzit oamenii spunand: gata am terminat "curatenia de Primavara". Intr-adevar, cei mai multi se urnesc sa schimbe "aerul" din casa o data cu schimbarea anotimpului, mai exact cand se incalzeste afara.

Importanta unei firme de curatenie

Cu totii stim cat de important este timpul, timpul ramas dupa serviciu, mers la cumparaturi, luat copilul de la scoala etc... Ce ne facem daca ramanem si cu siguranta ramanem fara stamina la sfarsit de zi...iar casa noastra draga striga: HELP, te rog curata-ma!   

In medie, curatarea unui apartament cu doua camere dureaza cam 5-6 ore si aici ma refer la curatenia facuta de noi in casa. Daca ne referim la o firma de curatenie, situatie e similara in sensul ca dureaza tot in jur de 5-6 ore insa lucreaza 2 3 oameni de-odata. Pe langa faptul ca personalul este instruit sa lucreze eficient, toate aparatele si solutiile profesionale, scarile pe diferite dimensiuni sau racletele minune...toate adunate au un efect wow! Trebuie sa recunosc...toata viata mea am urat sa spal geamurile...foloseam metoda: spray+laveta, sau daca curatam geamurile exterioare, luam grosul cu laveta inmuiata in solutie si apoi veneam cu spray+laveta. Dar acum prin metoda de aspirare a geamurilor, sau folosirea racletelor speciale mi se pare joaca de copil! Daca ne gandim la mutarea electrocasnicelor: frigider, aragaz...deja intram intr-un subiect tabu :), poate o data la 2 3 ani se intampla aceasta minune. Pana si degresarea electrocasnicelor incercam sa evitam pe cat posibil...cuvantul "grasime" cred ca a fost inventat sa ne dezguste. Din ce am observat, oamenii cand fac curatenie mai mult se axeaza pe aspirarea podelelor pe ici pe colo, mai sterg 2 3 bibelouri de praf, sau mai curata putin prin baie...o curatenie in mare as spune, nicidecum de mentenanta...dapai generala. Cred ca ar fi minunat daca o zi ar avea eventual vreo 36 de ore in loc de 24, poate asa am avea timp sa ne odihnim, sa ne rezolvam toate cele...ca pe urma sa ne batem capul si cu mai multa curatenie.

Cred ca oricine ar apela la serviciile unei firme de curatenie o data in viata ar ramane surprins de rezultate! Cand totul este mutat, curatat si pus la loc, cand fiecare centimetru din casa straluceste, sau mirosul fresh al unei locuinte aerisite te intampina la intrare... Nu ramane decat sa te descalti, sa te asezi pe canapea si sa te bucuri de putina odihna, dupa o zi plina de stres si munca.