Curățarea în profunzime a canapelelor de o companie specializată

  • Duminică, 19 Martie 2023
  • Diverse
  • Publicat de
Curatare canapele Curatare canapele

Pe lângă întreținerea regulată și îndepărtarea petelor, este, de asemenea, esențial să curățați în profunzime canapeaua din material textil cel puțin o dată la șase luni. Curățarea în profunzime îndepărtează murdăria care s-a acumulat adânc în fibrele țesăturii, lăsând canapeaua dumneavoastră să arate ca nouă și să miroasă proaspăt.

Înainte de a începe curățarea în profunzime, verificați eticheta de îngrijire de pe canapea pentru a vă asigura că utilizați metoda corectă de curățare. Eticheta vă va spune ce agenți de curățare sunt siguri de utilizat pe material.

Începeți prin a aspira canapeaua bine pentru a îndepărta murdăria și resturile. Apoi, utilizați o soluție de curățare pentru a curăța în profunzime materialul. Puteți fie să utilizați un produs de curățat pentru tapițerie din comerț, fie vă realizați propria soluție folosind un amestec dintr-o parte de oțet alb și două părți de apă.

Aplicați soluția de curățare pe canapea folosind o cârpă curată, lucrând în secțiuni mici de sus în jos. Lăsați soluția să stea pe material timp de câteva minute, apoi utilizați o perie cu peri moi pentru a freca ușor materialul. Aveți grijă să nu frecați prea tare deoarece acest lucru poate deteriora materialul.

În cele din urmă, folosiți o cârpă curată și umedă pentru a clăti bine materialul, îndepărtând orice exces de soluție de curățare. Lăsați canapeaua să se usuce complet la aer înainte de a o folosi din nou.

Este recomandată curățarea canapelei / saltelei în profunzime minim de două ori pe an pentru un somn liniștit și o bună sănătate a organismului dvs.

Dacă nu vă descurcați să realizați o curățare în profunzime a canapelei, puteți apela la o firmă specializată în curățare canapele la domiciliu!

Recomandarea noastră: Atelierul de curațenie din București - 0737.590.634 - firme de curățare canapele înființată încă din anul 2016 ce îți pune la dispoziție servicii complete de curățare și igienizare canapele, saltele, tapițerii de scaune, fotolii, mochetă etc. în București și în toate localitățile din județul Ilfov, precum Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popești-Leordeni, Voluntari. Deplasarea în toate aceste localități este gratuită! Profitați și dvs. de ofertă! Aveți și 10% reducere la prima solicitare de curățare canapele acasă!

Despre Atelierul de Curățenie - curățare profesională pentru canapele și saltele la domiciliu în Bucuresti și Ilfov, cu personal calificat.

Ne deplasăm rapid. Curățare pe loc. Super Prețuri! Atelierul de Curățenie îți oferă reducere la prima solicitare curățare canapele și saltele / curățare mocheta și covoare ca să te convingi de calitatea serviciilor de curățenie oferite! Servicii de curățare si igienizare canapele, saltele, tapiterii, fotolii, mochete, covoare (de lană sau sintetice, țesute manual, rustice). Utilizăm echipamente profesionale și detergenți cu uscare rapidă.

Curățare canapele din piele ecologică, canapele textile, huse canapea, tapițerie canapele. Indepărtare miros, mucegai și pete. APELEAZA la specialiștii în curățenie și profită de ofertă ACUM! Clienții nostri ne recomandă! Sună și venim imediat la domiciliul & sediul firmei tale!