Cupluri de celebritati si sfaturile lor pentru o casatorie cat mai lunga

  • Sâmbătă, 9 Aprilie 2022
  • Familie

Căsătoria este o muncă grea și este nevoie de mult efort, dragoste, respect și iertare pentru a o face să dureze până la sfârșit. Este incredibil de dificil să faci o căsnicie să funcționeze atunci când ești mereu în ochii publicului. Cu cât relația este mai publică, cu atât este mai greu de salvat. Aceste celebrități pot avea dificultăți în relațiile lor, dar au câteva lecții de viață valoroase despre dragostea de lungă durată de care putem beneficia.

MICHELLE ȘI BARACK OBAMA ÎNCURAJEAZĂ CUPLURILE SĂ CAUTE TERAPIE

Barack Obama și Michelle, care sunt fostul președinte și, respectiv, Prima Doamnă a Statelor Unite, sunt un cuplu care inspiră milioane de oameni de pe tot globul. Secretul din spatele căsniciei lor de 27 de ani este nu numai dragostea și respectul pe care le au unul față de celălalt, ci, potrivit lui Michelle, consilierea matrimonială a jucat și un rol crucial în aceasta.

Michelle a declarat că consilierea matrimonială a ajutat cuplul să comunice și să vorbească despre diferențele dintre ele. De asemenea, a învățat câteva lecții valoroase, cum ar fi faptul că fericirea ei depinde doar de ea însăși. Drept urmare, Michelle a început să lucreze mai mult la persoana ei și a făcut ca fitnessul fizic să fie o prioritate.

Mai mult, ea a început să ceară ajutor, ceea ce a făcut anumite sarcini mult mai ușoare pentru ea. Câteva lecții valoroase pe care le putem aduna din declarația lui Michelle Obama este că este în regulă să ceri ajutor, dar nu trebuie să depinzi de alții pentru fericirea lor. În plus, ar trebui să se concentreze și să lucreze mereu asupra lor, dar și să lucreze din greu pentru relația lor.

DAVID BURTKA ȘI NEIL PATRICK HARRIS CRED ÎN COMUNICARE

Secretul din spatele relației de durată a cuplului este că aceștia comunică astfel încât amândoi să fie pe aceeași pagină. Neil Patrick Harris afirmă că comunicarea este extrem de importantă într-o relație și este întotdeauna bine să vorbiți mai degrabă decât să ignorați problema.

Îngroparea sentimentelor și opiniilor dvs. face ca o persoană să se îmbutelieze și să explodeze într-un moment foarte prost, ceea ce poate duce la unele daune severe și permanente. Comunicarea poate ajuta, de asemenea, la evitarea eficientă a stresului pe termen lung. Întotdeauna se simte mai bine când nu ai nimic susținut în piept.

ELLEN DEGENERES ȘI PORTIA DE ROSSI SE RESPECTĂ RECIPROC

Există multe lucruri asupra cărora cuplul ar putea fi de acord în unanimitate, ceea ce este grozav, deoarece de aceea sunt împreună. Este foarte important ca un cuplu să împărtășească morale și valori similare. Cu toate acestea, vor exista momente în care un cuplu nu poate ajunge la un acord cu privire la anumite lucruri și aici ar trebui să încercați să înțelegeți și să respectați opinia partenerului dvs. Gazda TV de renume mondial Ellen DeGeneres și minunata ei soție Portia de Rossi au promis să se înțeleagă la ceremonia de nuntă. Potrivit Ellen, acest lucru nu numai că salvează căsnicia, ci și te ajută să crești ca individ.

MERYL STREEP ȘI DON GUMMER SUNT, DE ASEMENEA, MARI SUSȚINĂTORI AI COMUNICĂRII

Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, cred că a fi direct cu compasiune unul față de celălalt este ceea ce a făcut că căsătoria lor să supraviețuiască timp de 41 de ani lungi. Meryl Streep a declarat într-un interviu pentru New Zealand Women's Weekly că un cuplu ar trebui să vorbească despre cele mai mici probleme pentru a se asigura că sunt pe aceeași pagină.

Ea a mai sfătuit că, pentru ca o căsătorie să funcționeze, trebuie să ascultați întotdeauna opiniile, problemele, sfaturile și sugestiile partenerului. Trebuie să înțelegi că nu vei avea dreptate în orice moment tot timpul.