Cupluri celebre care au fost casatorite candva partea-a-3-a

Cupluri celebre care au fost casatorite candva partea-a-3-a Cupluri celebre care au fost casatorite candva partea-a-3-a
Tom Cruise și Mimi Rogers

Tom Cruise a avut parte din relațiile sale de profil, în special față de actrițele celebre Nicole Kidman și Katie Holmes. Dar, înainte ca amândoi să apară, prima dată când Tom a mers pe culoar a fost cu actrița Lost in Space, Mimi Rogers. Au avut o nuntă secretă în 1987, dar au făcut un anunț public cu privire la decizia lor de a se despărți în 1990. Tom este, de asemenea, renumit scientolog și zvonurile spun că Mimi l-a introdus în credință! În 2013, Tom Cruise a vândut o suită de apartamente la etajul 10 în East Village din New York, cu 3 milioane de dolari. În septembrie 2015, el a vândut o proprietate de aranjament multi-locuit în Hollywood Hills pentru 11,4 milioane de dolari.

Eva Longoria și Tyler Christopher

Este posibil ca Eva Longoria să fie cunoscută mai ales pentru rolul ei în Desperate Housewives, dar niciodată nu a fost nici disperată, nici gospodină. Ea a fost o soție, deși, și nu doar o dată , fie! Prima ei căsătorie a fost cu vedeta de săpun Tyler Christopher în 2002, cu mult înainte de zilele ei de DH. Cuplul a sosit în Splitsville în 2004. Longoria s-a căsătorit și a divorțat cu baschetbalistul Tony Parker, dar acum este căsătorit cu José Antonio Bastón, președintele unei companii de presă din America Latină. În 2015, Eva a plătit 11,4 milioane de dolari pentru un teren compus din trei secțiuni în Hollywood Hills. Amestecul fusese posedat recent de Tom Cruise, care l-ar fi folosit ca refugiu scientologic.

Zooey Deschanel și Ben Gibbard

Actrița Zooey Deschanel a fost prezentată muzicianului Ben Gibbard, frontman-ul trupei Death Cab for Cutie, de către managerul lor de muzică comună. Cuplul a continuat să se căsătorească în 2009. Într-un interviu încântător pentru revista New York, Ben a spus: „I-am văzut filmele și, evident, am crezut că este superbă. Am fost pur și simplu uimit de faptul că ea chiar vorbea cu mine. ” Din păcate, căsătoria nu a durat prea mult, iar cuplul și-a anunțat divorțul în noiembrie 2011

R. Kelly și Aaliyah

Controversa recentă i-a pus pe R. Kelly și relațiile sale în centrul atenției. Potrivit unei licențe de căsătorie obținute de Vibe, Kelly a fost căsătorită cu regretatul Aaliyah în august 1994 și s-a afirmat că vârsta ei avea 18 ani. În realitate, ea ar fi avut doar 15 ani, iar el avea 31 de ani la acea vreme! Căsătoria a fost anulată câteva luni mai târziu, iar ambii cântăreți au semnat acorduri de nedivulgare cu privire la această chestiune. Kelly a negat de atunci căsătoria s-a întâmplat vreodată, dar dovezile demonstrează contrariul!

Jennifer Grey și Clark Gregg

Agenții actorului SHIELD Clark Gregg și actrița Dirty Dancing Jennifer Gray au legat nodul într-o ceremonie Martha's Vineyard în iulie 2001. Nunta lor a inclus o temă de plajă, un meniu clambake din New England și câteva jurăminte speciale referitoare la scena iconică a ascensiunii în cea mai populară scenă a lui Jennifer. film celebru. „Nu o voi încerca niciodată”, a spus Clark astăzi. „Acesta a fost unul dintre jurămintele noastre de nuntă” Cea mai bună parte din toate acestea este că sunt una dintre singurele două cupluri de pe această listă care este încă împreună!