Cupluri celebre care au fost casatorite candva partea-a-2-a

Cupluri celebre care au fost casatorite candva partea-a-2-a Cupluri celebre care au fost casatorite candva partea-a-2-a

Will Arnett & Penelope Ann Miller

Will Arnett și Amy Poehler au fost un cuplu atât de fantastic - amândoi oameni hilar - încât fanii încă își depășesc destrămarea. Dar Arnett a fost căsătorit o dată înainte să-l cunoască și pe Poehler. Aceasta ar fi căsătoria sa din decembrie 1994 cu actrița Penelope Ann Miller din Adventures in Babysitting, care a durat mai puțin de o lună

Halle Berry și David Justice

Actrița Halle Berry a legat nodul pentru prima dată în viața ei, căsătorindu-se cu jucătorul din Liga Majoră de baseball David Justice în ziua de Anul Nou 1993, tocmai la 1.30 dimineața. Cu toate acestea, căsătoria care s-a încheiat cu o astfel de premisă unică a ajuns să se termine destul de sever. Când au solicitat divorțul în 1996, Berry a cerut și un ordin de restricție împotriva Justiției. Din fericire, Halle nu a dezamăgit relațiile în timp ce ea s-a căsătorit cu Eric Benet și mai târziu cu Olivier Martinez, deși fiecare dintre aceste căsătorii s-a încheiat și în divorțuri.

Halle Berry are un activ total de 80 de milioane de dolari. A fost una dintre cele mai generoase compensații de pe ecran în anii 2000. Ea s-a bucurat de un acord plin de satisfacție cu organizația de machiaj Revlon din 1996, care îi plătește în prezent suma estimată de 10 milioane de dolari pentru fiecare an.

Richard Gere și Cindy Crawford

În 1991, celebrul actor Richard Gere s-a căsătorit cu supermodelul Cindy Crawford, însă relația lor a fost condamnată de la început, potrivit lui Cindy. Îl numiseră oficial renunțare în 2015, dar modelul vorbise despre probleme legate de relații în 2014 pe podcast-ul WTF al lui Marc Maron. „Cred că o parte din problema relației noastre a fost că am fost o mulțime de alte lucruri, dar nu știu dacă am fost vreodată prieteni - precum colegii - pentru că eram tânăr și el era Richard Gere”, a spus ea.

În 2005, Richard a plătit 6,9 milioane de dolari pentru o casă din Sag Harbor, NY (în Southampton), numită Strongheart Manor. Casa cu 6 secțiuni de teren are 300 de metri de fațadă de admisie și grădini de mare anvergură. De-a lungul anilor următori, abia a remodelat proprietatea, în esență casa fundamentală de 14.000 de metri pătrați.

Laura Dern și Ben Harper

Laura Dern, starul Big Little Lies, a avut o relație din nou cu din nou cu muzicianul câștigător al Grammy-ului Ben Harper, care a durat mai bine de un deceniu. Cuplul devenise deja părinții a doi copii când au legat nodul în 2005 într-o mică ceremonie în casa lor din Los Angeles. Cinci ani mai târziu, Ben a cerut divorțul. Cuplul s-a împăcat în 2012, la 2 ani după despărțirea inițială, dar s-a dovedit a fi unul scurt. De data aceasta, în 2013, Laura a fost cea care a depus actele și acest lucru sa dovedit a fi sfârșitul relației lor.

„Pur și simplu este ceea ce este”, a declarat Laura pentru The Telegraph în 2014. „Din păcate, jumătate din căsătorii se termină în divorț ... Nu există rușine în jurul său - dacă nu doriți să proiectați asta asupra dvs. - dar cu siguranță, nu mai există rușine culturală . Toată lumea trece prin el

Ciad Michael Murray și Sophia Bush

Chad Michael Murray și Sophia Bush s-au întâlnit în platoul emisiunii TV One Tree Hill în 2003. S-au logodit un an mai târziu și s-au căsătorit în aprilie 2005. Cu toate acestea, căsătoria a durat doar cinci luni înainte ca vestea divizării lor să ajungă la presează. Datorită popularității spectacolului, a câștigat destul de multă atenție. Bush a vorbit despre experiență mulți ani mai târziu, scriind pentru un eseu Cosmo din 2017, „trauma ei a fost amplificată de cât de public a devenit, ceea ce a fost incredibil de străin și de bizar pentru o fată care fusese doar un alt copil cu 24 de luni înainte de ea viața a exploda