Cupluri celebre care au fost casatorite,candva

Cupluri celebre care au fost casatorite,candva Cupluri celebre care au fost casatorite,candva
Cher si Gregg Allman

Cher trece prin căsătorii ca și mine prin bomboane! În 1975, Cher tocmai își finalizase divorțul de soțul ei de atunci Sonny Bono, dar trei zile mai târziu, era deja din nou o femeie căsătorită - de data aceasta, soția lui Gregg din The Allman Brothers Band. Nu au trecut 9 zile mai târziu, iar Cher a solicitat deja divorțul - din nou! Se pare că ea a decis să-l părăsească din cauza problemelor sale cu heroina și băuturile alcoolice. Cu toate acestea, cuplul s-a împăcat și a rămas împreună până în 1977.

Cu toate acestea, Cher a posedat diverse case luxoase și nu chiar extravagante, în special pe teritoriul Los Angeles. De exemplu, domeniul Beverly Hills pe care ni l-a împărtășit odată Sonny Bono a fost vândut în septembrie 2016 pentru 90 de milioane de dolari.

Julia Roberts și Lyle Lovett

Când actrița Julie Roberts și cântăreața country Lyle Lovett s-au căsătorit în 1993, a fost foarte mult o surpriză pentru toată lumea din viața lor. Managerul lui Lyle a declarat pentru Washington Post că „s-a întâmplat rapid, foarte rapid”. Acest cuplu aparent ciudat a jucat împreună în filmul din 1992 The Player, dar se căsătoriseră la doar trei săptămâni după întâlnirea inițială.

Cât despre Julia, nu ar fi putut fi mai fericită. „Mă simt eliberată într-un fel”, a spus ea pentru revista Premiere în timp ce cuplul era încă căsătorit. „Simt că acest calm încântător a coborât asupra vieții mele.” Din păcate, calmul s-a dovedit a fi „calmul înainte de furtună”, deoarece cuplul a cerut divorțul după 21 de luni de căsătorie. Julia Roberts și-a protejat în general rânjetul pentru 30 de milioane de dolari în martie 2012. Julia Roberts revendică câteva proprietăți pe tot globul. Ea a cumpărat o proprietate de coastă în Malibu în 2003 pentru 6,4 milioane de dolari

Kim Kardashian și Damon Thomas

Majoritatea oamenilor nu știu prea multe despre Kim Kardashian înainte de a fi căsătorită cu Kris Humphries. Au avut o nuntă foarte strălucitoare, care a fost urmată de o despărțire dezordonată, care a fost urmată de o altă nuntă strălucitoare cu Kanye West. Dar Humphries nu a fost nici primul ei soț, întrucât vedeta realității era căsătorită cu producătorul muzical Damon Thomas din 2000, când cuplul a fugit, până în 2004, când au divorțat.

Fapte despre finanțarea lui Kim Kardashian În martie 2010, Kim a achiziționat un conac de 4,8 milioane de dolari în Beverly Hills. Este un stil toscan cu cinci camere, care se plimbă pe patru secțiuni de teren, în cel mai scump teren absolut de pe planetă. Kim obișnuia să achiziționeze în jur de 15.000 de dolari pe fiecare scenă a dramei sale TV fără scenariu, dar compensația ei a fost extinsă la 500.000 de dolari.

Jennifer Lopez și Ojani Noa

Relația fierbinte și grea a lui J-Lo cu A-Rod a fost peste tot în știri, în special de când cuplul s-a logodit recent, dar știați că vedeta de baseball nu va fi primul, al doilea sau al treilea - ci al patrulea soț? Înaintea lui a venit cântărețul Marc Anthony, care îl urmase pe dansatorul-coregraf, Chris Judd. Dar mai întâi a fost Ojani Noa, un model / actor cu care Jennifer Lopez s-a căsătorit în 1997 și a divorțat în 1998. Cea mai recentă apariție publică a lui Ojani a fost în emisiunea lui Patti Stranger, Million Dollar Matchmaker, în 2016.

Jennifer Lopez posedă diverse proprietăți de neimaginat de la Bronx până la Bel Air. Are case în Miami, Los Angeles și New York. Locuința ei centrală este un domeniu plin de șapte camere în cartierul elegant Bel-Air din Los Angeles, unde locuiește împreună cu Alex Rodriguez și cei patru copii ai lor.