Cumpara Saci de vidat haine parfumati

Cumpara Saci de vidat haine parfumati Cumpara Saci de vidat haine parfumati

Sacii vidati de economisire a spatiului, sunt o modalitate foarte buna de a stoca obiectele fara a ocupa prea mult spatiu de stocare. De fapt, acesti saci vidat haine, pot reduce efectiv cantitatea de spatiu de stocare necesara cu 50%.

Alegeti un tip de sac de vidat. Acesti saci vidat haine se gasesc intr-o varietate de forme si dimensiuni diferite. Sacul pe care il alegeti, va depinde probabil de articolele care sunt stocate.

De exemplu, sacii transparenti sunt excelenti pentru imbracaminte, in timp ce masurile mai mari sunt potrivite pentru articolele mai mari, cum ar fi paturi, pilote, geci de iarna voluminoase.

Deschideti sacul. Pentru a deschide sacul, apucati fiecare parte a fermoarului. Plasati un deget pe o parte a fermoarului, iar celalalt pe partea opusa. Apoi, trageti partile laterale in afara.

Plasati sacul deschis cu fata in sus pe o suprafata plana. Pentru a-l impacheta, ar trebui sa il plasati pe un pat, canapea, podea sau masa. Sacul trebuie tinut in pozitie verticala cu linia de umplere orientata in sus.

Alegeti elementele ce vor fi stocate. Acesti saci vidat haine pot stoca o varietate de obiecte moi, dar sunt cel mai frecvent utilizati pentru imbracaminte si lenjerie de pat. Nu depozitati alimente, piele sau blanuri in acesti saci vidat haine. Nu depozitati obiecte cu colturi sau crestaturi ascutite, deoarece acestea pot perfora sacul. Asigurati-va ca toate articolele sunt uscate inainte de a le impacheta in sacii de economisire a spatiului.

Plasati elementele in sac. Asigurati-va ca nu supraincarcati sacul. Doar plasati elemente pe linia de umplere. Pentru a maximiza volumul de spatiu disponibil, puteti sa pliati elementele.

Inchideti sacul. Strangeti bine glisorul cu ajutorul degetului mare si degetului aratator. Apoi, glisati fermoarul peste partea superioara a sacului.

Deschideti capacul supapei.

Plasati furtunul aspiratorului in supapa. Asigurati-va ca asezati furtunul in centrul supapei. Capatul circular al furtunului trebuie sa umple complet supapa.

Dupa eliminarea aerului, scoateti furtunul si inchideti capacul. Dupa ce terminati etansarea sacului, scoateti furtunul aspiratorului si inchideti capacul sacului. Acest lucru va impiedica evacuarea aerului din sac