Cum va puteti relaxa cu un ritual de imbaiere

Cum va puteti relaxa cu un ritual de imbaiere Cum va puteti relaxa cu un ritual de imbaiere

Este posibil să urmați deja o rutină de scăldat. Dar te-ai gândit vreodată la ritualul de scăldat? Să faci duș în fiecare dimineață pentru a te curăța este rutina ta zilnică. Cu toate acestea, a petrece ceva timp în cadă pentru a vă relaxa, a petrece ceva timp singur și a vă înmuia în căldura apei vă poate restabili și reîncărca corpul, mintea și sufletul.

Apa are proprietăți curative și diverse culturi au folosit-o timp de secole. Există diferite tipuri de terapie pentru scăldat, cum ar fi balneoterapia, hidroterapia și hidropatia. Toate au același scop - ușurarea corpului, minții și sufletului de durere și stres. Deci, cum poți să angajezi simțurile, să te relaxezi și, prin urmare, să te reînnoiești? Parcurgeți următoarele puncte.

Indiferent dacă baia dvs. este mică sau king-size, puteți efectua multe lucruri pentru a vă readuce liniștea sufletească. Eliminați toate dezordinile pe care le-ați stocat pe blaturi. Acestea sunt distrageri. Introduceți câteva lumânări pâlpâitoare sau aduceți lumină naturală.

Puteți adăuga plante și flori, astfel încât să rămâneți atașat de natură. Redați o piesă de muzică liniștitoare pentru a vă liniști mintea. Cu toate acestea, vi se recomandă să nu aduceți alte dispozitive electrice în baie. Asta nu va ajuta deloc.

Când vă aflați într-o baie relaxantă, apa ar trebui să fie aproape de temperatura corpului sau cu câteva grade mai mult. Rețineți că, dacă apa este mai fierbinte decât aceasta, vă poate afecta pielea.

Vă poate pune în pericol sănătatea, mai ales dacă sunteți gravidă sau ați suferit de scleroză multiplă. În cazul în care nu știți ce este scleroza, se întâmplă să fie o afecțiune care vă afectează măduva spinării și creierul. Țesutul se rigidizează în scleroză. Temperatura ar trebui să fie astfel încât să intrați confortabil în ea.

Adăugarea unuia sau a două uleiuri esențiale în apă poate avea efecte magice. Adăugarea de 12 până la 16 picături poate fi suficientă, indiferent de combinația de uleiuri. Dacă doriți să îndepărtați oboseala și să vă energizați, puteți opta pentru grapefruit, rozmarin, mentă sau ghimbir. În cazul în care doriți să scăpați de stres și anxietate și să vă relaxați, puteți alege dintre lavandă, iasomie, mușețel sau paciuli.

Ar fi de ajutor dacă ți-ai face mintea liniștită. Se întâmplă adesea că, în timp ce ești adânc în gât în ​​apă. Nu puteți opri să vă gândiți la probleme legate de afacerea dvs., un proiect de lucru sau chiar un argument pe care l-ați avut recent. Prin urmare, cu siguranță nu vă relaxați corpul și mintea, așa cum ați dorit. Ar fi util dacă vă liniștiți mintea.

Puteți recita o mantră și o puteți repeta de câte ori doriți până când mintea dvs. se potolește sau alegeți o afirmație afirmativă pe care o puteți continua să repetați atâta timp cât nu aruncați tot dezordinea pe care o aveți în creier atunci. Motivul tău este să te relaxezi și, pentru aceasta, tăcerea completă în mintea ta este de cea mai mare necesitate. Concentrați-vă asupra respirației în timp ce vă scufundați în apă.

Când urmați un ritual de scăldat, răsfățați-vă este o necesitate. Puteți include câțiva pași de îngrijire personală în ritual. Răsfățați-vă cu ceva special. Utilizați timpul petrecut în cadă prin aplicarea unei măști pe față, exfolierea pielii, condiționarea părului sau curățarea întregului corp. Cu cât acordați mai multă atenție sinelui vostru fizic, cu atât primiți mai multe beneficii interioare.

Dacă doriți să ușurați durerea, ritualul de scăldat este una dintre cele mai eficiente căi. Puteți face acest lucru cu ușurință adăugând sulfat de magneziu în apa de scăldat. Sulfatul de magneziu sau sarea Epsom, așa cum este popular, eliberează ioni, iar atunci când pielea ta le absoarbe în timp ce se scaldă, crește capacitatea de a contracara inflamația, responsabilă de dureri și alte lucruri.

Mineralele prezente înmoaie pielea uscată și aspră și vindecă afecțiuni precum psoriazisul și eczema. În plus, anumite uleiuri precum rozmarinul, busuiocul, ghimbirul, arnica etc. pot vindeca durerile și durerile.

Mențineți nivelul de îngrijire pe care îl acordați la început până când terminați de scăldat. Nu vă frecați niciodată uscat după ce v-ați finalizat ritualul de scăldat. Folosiți întotdeauna un prosop de pluș și loviți-vă.