Cum vă condimentează viața sexuală, povestile erotice?

Cum vă condimentează viața sexuală, povestile erotice? Cum vă condimentează viața sexuală, povestile erotice?
Cum poveștile sexuale vă pot condimenta viața amoroasă

Poveștile sexuale pot face mai mult decât să te aprindă, pot să-și activeze și partenerul. De la a ajuta la introducerea de noi tipuri de joc în dormitor până la oferirea oportunității de a încerca unele dintre cele mai bune scene de sex, iată cum să seduci un partener cu care ai fost de mult timp și să lași poveștile sexuale să-ți condimenteze viața amoroasă:

1. Să ne bucurăm împreună

„Citirea cu voce tare a poveștilor erotice poate fi o modalitate excelentă de a vorbi„ murdar ”fără a fi nevoie, de fapt, să vă propuneți propriul text. Selectați o poveste erotică, de pe site-ul https://Povesti-erotice.ro care rezonează cu dvs., plasați un marcaj pe acea pagină și păstrați-l pentru când tu și cealaltă jumătate sunteți pe punctul de a vă urca în pat, întrebați-i dacă le puteți citi o poveste sexuală. Ați putea fi surprins de cât de interesați vor fi. Nu uitați să o luați în serios și să lăsați râsul deoparte.

2. A intra în starea de spirit

„Pentru femei, entuziasmul și disponibilitatea pentru sex nu se întâmplă întotdeauna instantaneu. Citirea ficțiunii erotice este o modalitate excelentă de a intra în starea de spirit. Vă transformă mintea și corpul, ceea ce este minunat pentru preludiu. '

3. Vă îndrumam către lumea jucăriilor sexuale

„Nu întâmplător vânzările de jucării sexuale au crescut drastic odată cu popularitatea Fifty Shades of Grey, iar site-urile pentru adulți precum Lovehoney au dezvoltat o gamă de produse oficiale. Erotica deschide mintea oamenilor către toate jucăriile care există și le introduce cititorilor idei noi atunci când vine vorba de sex. ”

4. Încurajarea experimentării

„Citind ficțiune erotică, nu numai că primești idei noi, dar aceste idei devin normalizate și confortabile. Este ca și cum ai fi trecut prin experiență deja prin lectură, așa că transformarea unei idei în realitate nu mai pare atât de scăzută sau jenantă.

Cum să scrii propria ta ficțiune erotică

Doriți să vă dezlănțuiți scriitorul de sex interior? Nu vă învinovățim. „De fapt, cele mai bune povești sexuale au rădăcini, așa că, dacă te gândești să încerci mâna la o povestire erotică, merită să reînvii unele dintre cele mai interesante întâlniri sexuale de care te-ai bucurat în viața ta”, și lepoți publica chiar tu pe site-ul Povesti-erotice.ro 

Cele mai importante sfaturi pentru a-ți scrie propriile povești sexuale includ:

  • Respectă-l pe cititor„Vrei să miști oamenii între urechi la fel de mult ca și între picioare. Asta înseamnă să aplici aceeași plăcere la scrierea despre sex ca și orice altceva ai scrie.
  • Evitați clișeele- Nu spune că a bătut-o ca un ciocan sau că ea s-a întins, dezbrăcată. Spuneți cititorului ceva ce nu au mai auzit până acum.
  • Mai puțin este mai mult„Nu exagerați cu adjectivele și cu limbajul înflorit. Dinamica emoțională a personajelor principale este la fel de importantă ca și sexul. '
  • Citește și citește din nou„Concentrați-vă pe cea mai bună ficțiune erotică de care vă bucurați și adoptați cele mai bune practici pe care le folosesc acești scriitori.”
  • Păstrează autenticitatea.