Cum tratezi natural durerea de gat

Sezonul rece este denumit per ansamblu si sezonul virozelor. Asa ca o tuse neastamparata care adesea vine insotita de o durere insuportabila de gat si un nas infundat sau cu excretii nazale, ne pot da toate planurile peste cap, dar si productivitatea. In timp ce tot mai multi alearga catre o farmacie cu scopul ameliorarii simptomelor inainte ca acestea sa se agraveze sau pentru a evita consultul la un specialist pentru o afectiune considerata banala, altii prefera sa se trateze acasa, in mod natural. E chiar de preferat sa incercati aceste remedii car epot fi cu mult mai eficiente si care va pot scuti de drumuri anoste, dar si de o cheltuiala extra.

 

Cum sa tratezi natural durerea de gat

 

Unul dintre cele mai simple remedii e realizarea unui decoct din lamaie si miere de albine (de preferat naturala, achizitionata de la un apicultor de renume). Spala lamaia cu tot cu coaja si ulterior tai-o cubulete. Apoiamesteca mierea de albine intr-un borcanel cu miere. Poti consuma acest preparat de mai multe ori pe zi, mierea si lamaia avand rolul de a elimina bacteriile si de a ameliora disconfortul.

Totodata, poti incerca si gargara cu sare, o alta modalitate naturala extrem de renumita pentru tratarea durerilor de gat.

Tu cum tratezi natural, acasa, aceaste simptome neplacute?