Cum Să-Ți Construiești Propriul Smoothie Sănătos

Se pare că a face un smoothie sănătos este suficient de simplu, nu? Ei bine, da. Dar, dacă doriți să profitați la maximum din punct de vedere al nutriției și să o faceți plină, există modalități de ao îmbunătăți. Puteți face chiar și un smoothie pentru a înlocui uneori mesele. Smoothies pentru micul dejun sunt fantastice pentru asta, deoarece sunt foarte rapide și ușor de realizat și sunt minunate să le ia în mișcare. Trucul este să folosești o varietate de ingrediente, nu doar fructe sau legume.

Baza

Pentru început, alegeți baza lichidă pe care doriți să o utilizați. Puteți opta pentru orice, de la apă de cocos, suc de portocale, lapte de migdale, până la apă simplă. Acest lucru va împiedica smoothie-ul să devină prea gros. În plus, va adăuga ceva mai multă valoare nutritivă, cum ar fi vitaminele din sucul de fructe.

Verdeaţă

Alegeți câteva legume verzi pentru a da nutriție și pentru a face ca smoothy-ul să fie mai plin de umplutură. Puteți alege după varză, spanac, avocado, țelină și chiar salată română. Desigur, alegeți orice preferați, deoarece toate au o valoare nutritivă excelentă. Rețineți că avocado are și grăsimi sănătoase, cum ar fi Omega-3!

Fructe

Adăugați niște fructe pentru dulceață, precum și vitamine și minerale. Această parte este mai ușoară, deoarece puteți combina orice fructe doriți. Există amestecuri clasice precum afine cu banane, căpșuni cu banane, ananas și mango etc. Chiar și un amestec de fructe de pădure va face o delicioasă delicioasă, care este plină de antioxidanți.

Proteine ​​și grăsimi

Acesta este punctul cheie pentru a face acest smoothie să înlocuiască o masă, deoarece este partea care te menține cu adevărat plin. Puteți folosi unt de nuci (natural, desigur), semințe de in, semințe de chia, ovăz sau chiar iaurt grecesc simplu.

Indiferent de combinația pe care o alegeți, veți obține o mare varietate de vitamine și minerale diferite, care vă vor face să vă simțiți plini și mulțumiți. Nu vă fie teamă să vă jucați și să descoperiți noi arome care v-ar putea plăcea!