Cum sa-ti cauti perechea pe internet intr-un mod sigur

Cum sa-ti cauti perechea pe internet intr-un mod sigur Cum sa-ti cauti perechea pe internet intr-un mod sigur

Cand te astepti cel putin, apare dragostea. Si acest lucru se intampla si in ceea ce priveste locul. Gasirea iubirii este neasteptata pentru ca lui Cupidon ii place sa atace prin surprindere. Asadar, daca nu vrei sa stai in asteptarea ca micul zeu sa-si faca treaba, ar fi bine sa incepi sa cauti dragoste pentru tine. Unde? Pe internet. Cum? Descoperiti cum sa cautati un partener pe Internet intr-un mod sigur si eficient.

Unde sa cauti un partener pe Internet?

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti pentru a gasi un partener pe Internet este sa alegeti locul. Da, Internetul este echivalent cu un bar excelent, unde trebuie sa alegeti persoana cu care doriti sa flirtati. Cazul este ca aveti mai multe optiuni:

Site-uri de contact

Aceste pagini de intalnire sunt, in general, platite si orientate pentru a gasi un partener, dar un partener real, un partener stabil. Oamenii merg pe aceste pagini stabilind anumite criterii despre partenerul lor ideal si, pe masura ce trece timpul, aceste criterii vor trebui sa fie mai flexibile. Multe, dar multe cupluri fericite au lasat o retea de contacte.

Aplicatii de flirt

Aplicatiile pentru a flirta, cu Tinder pe tron, sunt orientate catre un flirt sexual, dar deja prin modul in care poti gasi prietenie si ocazional dragoste. Obiectiv pentru ca exista multe posibilitati in afara de Tinder: https://ematrimoniale.net, Happn, POF, Match.com, OkCupid si clasicul Badoo.

Retele sociale

Cine nu s-a indragostit niciodata in randul like-urilor Facebook? Retelele sociale nu sunt concepute pentru a gasi dragoste, dar oamenii destepti le folosesc datorita faptului ca au la dispozitie toate resursele de care dispun pentru a-si atinge scopul. Deci nu renuntati la Facebook, Twitter sau Instagram pentru a gasi un partener.

Cum sa gasesti un partener online?

Dupa cum probabil stiti deja, una dintre problemele care apar atunci cand cautati un partener pe internet sunt profilurile false care pot fi gasite. Acum, va vom oferi cateva sfaturi, astfel incat, atunci cand cautati un partener online, sa o faceti in siguranta.

Cand alegeti o pagina de contact, alegeti una de incredere. Unele dintre aceste site-uri web verifica manual toate profilurile, asigurandu-va, de exemplu, ca fotografiile sunt ale unor persoane reale.

Alte pagini de contact precum au un nou serviciu de plata care va permite sa verificati daca profilul este real. Datorita acestui nou serviciu, utilizatorii pot opta pentru ca profilul lor sa aiba sigiliul de identitate "verificat", astfel incat partenerilor sugerati sa aiba incredere in profilul lor. 

Nu dati niciodata date personale (telefon, nume si prenume) fara sa aveti mai intai o relatie pe care o considerati rezonabila de incredere.

Fii mereu banuitor cand iti cer ajutor financiar , fie pentru a te intalni in persoana, fie pentru a plati facturile de spital. Daca va cere bani, renuntati! Este cu siguranta un profil fals pe care il cauta cartea dvs. de credit.

Suspiciunea de profiluri care se indragostesc de tine si nu inceteaza sa te flateze, desi cu greu te cunosc, este de obicei un indiciu ca acel utilizator este fals. Acest tip de utilizator incearca sa creeze relatii cat mai repede posibil, actionand in acest fel.

Fii suspect cu utilizatorii care, aflandu-se in zona ta, nu stiu locurile pe care crezi ca toti cei din zona ta ar trebui sa le cunoasca.

Desi trebuie sa fii prudent atunci cand intalnesti oameni online, nu trebuie sa fii paranoic, cautarea unui partener online, cu putina grija, este o modalitate foarte buna de a cunoaste oameni noi.