Cum să te relaxezi într-o cadă cu hidromasaj

Cum să te relaxezi într-o cadă cu hidromasaj Cum să te relaxezi într-o cadă cu hidromasaj

Majoritatea oamenilor folosesc căzile cu hidromasaj pentru a calma durerile musculare și pentru a-și relaxa corpul și mintea.

S-a descoperit că apa caldă și masajul reduc în mod natural tensiunea arterială, ameliorează tensiunea musculară și îmbunătățesc circulația sângelui. Dar există oare şi alte lucruri pe care le poți face pentru a te relaxa într-o cadă cu hidromasaj? Acest articol îţi arată ce poţi face în cada cu hidromasaj pentru a crește capacitatea de relaxare.

Iar ca să te poţi bucura de beneficiile unei căzi cu hidromasaj chiar dacă nu ai una acasă, avem soluţia: cazare cu jacuzzi la Brasov, în apartamente de lux, confortabile, în care te poţi simţi ca acasă.

Meditaţie

Meditația pare să devină mai populară pe măsură ce factorii de stres ai stilului nostru de viață occidental cresc. Și există motive întemeiate pentru asta. S-a descoperit că meditația scade tensiunea arterială, reduce anxietatea și stresul, controlează durerea, îmbunătățește starea de spirit și memoria și crește durata de atenție. Cada cu hidromasaj poate fi mediul perfect pentru meditație.

Exerciții fizice

Majoritatea oamenilor poate că nu asociază o cadă cu hidromasaj cu exercițiile fizice, dar există multe tipuri de mișcări care pot fi efectuate în cada cu hidromasaj pentru a crește ritmul cardiac şi a stimula mușchii. Exercițiul în sine poate să nu fie relaxant, dar efectele ulterioare îţi permit să te relaxezi mai ușor. Apa oferă stabilitate și echilibru celor cu probleme de mobilitate sau amplitudine de mișcare, reducând în același timp impactul resimțit de oase și articulații. Dacă întâmpini dificultăți în încercarea de a te relaxa, încearcă câteva mișcări de yoga sau exerciții simple. Acestea pot oferi minții și corpului o oarecare ușurare.

Aromaterapie

Aromaterapia poate fi efectuată în cada cu hidromasaj pentru a creşte relaxarea, pentru a calma durerea – inclusiv durerile de cap, pentru a îmbunătăți tiparele de somn și pentru a ajuta digestia. Adăugând în apă produse de aromoterapie sigure pentru cada cu hidromasaj, poţi crea un mediu olfactiv pentru a te bucura de beneficiile pentru sănătate ale uleiurilor esenţiale. Diferite arome sunt folosite în scopuri diferite. Dacă relaxarea este în fruntea listei tale, încearcă arome precum lavandă, vanilie, iasomie sau lemongrass.

Socializare

Petrecerea timpului cu cei dragi poate fi unul dintre cele mai relaxante momente din viata noastra. Când ești înconjurat de oameni pe care îi cunoști și care te înțeleg, este mai ușor să te simți confortabil și să nu-ți faci griji cu privire la modul în care te percep aceştia. Când ești cu acești oameni în jacuzzi, este și mai ușor să te relaxezi și să fii tu însuți.

Jocuri

Jocul ne obligă să ne concentrăm asupra sarcinilor distractive. Ne îndepărtează gândurile de la seriozitate și stres. Există o adevărată industrie care se concentrează pe jocurile în cada cu hidromasaj. Dacă eşti în căutarea unor modalități de a folosi cada cu hidromasaj pentru relaxare, ar trebui să încerci unele dintre aceste jocuri. Pachetele de cărți rezistente la apă, seturile plutitoare de beer pong și jocurile de aruncare a inelelor sunt doar câteva exemple de distracții pe care le poți folosi în cada cu hidromasaj.