Cum sa te imbraci atunci cand ii intalnesti pe prietenii noului iubit

Cum sa te imbraci atunci cand ii intalnesti pe prietenii noului iubit Cum sa te imbraci atunci cand ii intalnesti pe prietenii noului iubit

Momentul in care noul tau iubit te prezinta cercului sau de prieteni este unul foarte tensionat. Daca este un barbat atent si grijuliu, ti-i va prezenta pe rand, nu pe toti odata. Iti va fi greu sa nu bagi in seama vocile din capul tau care-ti amintesc faptul ca prietenii lui le cunosc pe toate fostele lui prietene; si ca, probabil, inca pastreaza legatura cu unele dintre ele; si ca va trebui sa te iei la harta cu prietena care il iubeste in secret (fara ca el sa stie asta). totuldespresex.com ofera mai multe trucuri si sfaturi despre relatii, dragoste, intalniri si multe altele.

Imi vine in minte filmu Iubitul meu se insoara. Nu baga in seama vocile. Iubitul tau te adora. Esti sigura de asta, deoarece vrea sa te prezinte prietenilor lui. Singura amenintare la adresa relatiei voastre este nesiguranta ta enervanta cu privire la aceasta intalnire. Si ce alta metoda mai buna de a scapa de nesiguranta decat aceea de a-ti compune o tinuta perfecata? Moda poare fi cel mai bun medicament fara reteta impotriva anxietatii.

Revino-ti. Totul va fi bine. Compune-ti o tinuta care sa denote subtil increderea si caldura si care sa arate extraordinar pe tine. O sa reusesti. De obicei, faci cunostinta cu prietenii lui la o petrecere, intr-un bar sau la o cina oricum, la un eveniment social la fel de destins.

Prin urmare, voi pleca de la premisa ca vestimentatia va fi una obisnuita, de seara. E o mare usurare, pentru ca te vei putea concentra mai mult asupra principalului tau obiectiv, acela de a te imprieteni cu un grup de oameni cu care s-ar putea sa petreci foarte multa vreme de-acum incolo. Profita de acest prilej!

Cum sa te imbraci

Jeansi: denimul denota faptul ca esti o persoana linistita, prietenoasa si agreabila. Iar barbatii inteleg denimul; e un look familiar, care nu-i intimideaza. Ridicol, dar adevarat. De asemenea, celelalte femei invitate la petrecere nu vor fi asa rautacioase daca vei opta pentru o tinuta mai putin sofisticata. Nu stiu de ce, dar asta am observat ca se intampla; vei obtine rezultatul exact contrar daca te imbraci in rochie. Prin vestimentatia pe care o adopti, trebuie sa comunici faptul ca esti prietenoasa si deschisa.

Bluza: alege o bluza care sa-ti stea bine, dar care sa nu lase sa se vada prea mult din corpul tau. Vrei sa te imprietenesti cu amicii lui, nu se le distragi atentia cu decolteul tau. Mai mult, s-ar putea ca iubitul tau sa se simta stanjenit daca observa ca prietenii lui te sorb din priviri.

Incaltaminte: cizme sau ghete. De fiecare data cand ma duc la o intalnire care m-ar putea intimida, aleg incaltamintea cu platforma. Incaltamintea iti sporeste increderea in sine. Intalnirea cu gasca iubitului tau necesita pantofi inalti, dar care nu iti ofera un look sexy, ca pantofii cu toc cui.

Geanta: sa nu fie inscriptionata. Nu vrei sa pari o femeie materialista, ci o fata de treaba.

Culoare: alege o culoare pozitiva si atragatoare. Nu vrei sa te imbraci in negru din cap pana-n picioare decat daca locuiesti in New York.