Cum sa te duci la sala in zilele cand nu ai chef

  • Duminică, 17 Octombrie 2021
  • Sport

Cu toții am avut acele zile; intenționăm să intrăm în sala de gimnastică, dar ajungem să nu urmăm. Indiferent dacă sunteți nou în clasa de spin sau un sportiv experimentat, acest lucru ni se întâmplă tuturor. Deși leziunile fizice ne pot împiedica să ne ridicăm greutatea, cel mai adesea este legat de latura mentală a lucrurilor. Vor exista întotdeauna un milion de alte lucruri pe care vrem să le facem în loc să mergem la sală - cină cu prietenii, Netflix cu bărbatul, lista continuă și continuă ... și continuă. Cheia este să vă readuceți la realitate și să rămâneți motivați pentru a vă atinge scopul final (oricare ar fi acesta). M-am confruntat cu aceeași situație chiar noaptea trecută: m-am înscris la un curs de antrenament cu interval de intensitate ridicată, dar odată ce am ajuns acasă după serviciu, mi-a venit să îmi pun jammy-urile și să mă relaxez pe canapea. Ce am ajuns să fac? Care a fost procesul meu de gândire? Cum am cucerit situația? Citiți mai departe pentru scoopul interior!

 

Nu sunt un guru al fitnessului sau vorbitor motivațional, credeți-mă, dar m-am trezit reflectând la situația pe care am trăit-o ieri. O parte din mine a vrut cu adevărat să rămână acasă și să sară peste antrenamentul istovitor, dar cealaltă parte a vrut să mă împing și să ajung la acea clasă. Știam că, dacă aș rămâne acasă, mă voi simți bine relaxându-mă, dar nu va dura pentru că voi ajunge să mă simt vinovat pentru că am pierdut un antrenament. Apoi îmi fixez obiectivele pe obiectivul meu pe termen lung: să ajung la sală de 4 ori pe săptămână și să îmi cresc ritmul cardiac în fiecare zi. Cu o accidentare recentă la bicicletă și un stres nesfârșit la locul de muncă, nu îmi îndeplineam obiectivele personale - naiba, nici măcar nu eram aproape.

Atunci m-am hotărât să-mi îmbrac jambierele, să-mi îmbrac tenisii și să mă îndrept spre sala de sport. Împingerea de a ajunge acolo s-a dovedit dificilă, dar după antrenament și chiar în timpul, am fost bucuros să fiu acolo și cu adevărat mândru de mine. Știu că îmi place să antrenez, dar cel mai greu pentru mine este să apar. Dacă te simți vreodată la fel ca de multe ori, îți recomand să investești în niște haine noi de gimnastică pentru a te face să te simți încrezător, să găsești un prieten de antrenament și să iei cursuri la sala de gimnastică; aceste două din urmă vă vor face răspunzători. Amintiți-vă: sunteți în curs de desfășurare, la fel și rutina dvs. de exerciții. Gândiți-vă întotdeauna la ceea ce sperați să realizați pe termen lung. Având în vedere acest lucru, veți lua aproape întotdeauna decizia corectă (și cea mai bună) pentru mintea, corpul și sufletul dvs.