Cum sa te bucuri de un pachet de carti

Un pachet de cărți este de obicei privit ca o simplă piesă de joc. Cu toate acestea, poate fi mai mult decât atât! Un pachet de cărți are mai multe lucruri pe care le poți face cu el, în afară de jocul. Ar trebui să luați în considerare acest tip de articol atunci când vă cumpărați următorul pachet.

Puteți crea cu ușurință un elefant origami folosind două dintre cărți și niște lipici. Veți avea nevoie de un cartonaș roșu și unul negru pentru a începe acest lucru. Pur și simplu puneți una dintre cărți peste alta, astfel încât spatele lor să se atingă.

Folosiți foarfece pentru a tăia marginile cărților, cu excepția locurilor în care acestea se întâlnesc, astfel încât să le puteți deschide. Introduceți niște lipici acolo unde cele două margini ale cardului se întâlnesc și apăsați pe ele pentru a le lipi. Puneți elefantul înapoi în poziția inițială, cu partea neagră în partea de jos.

Pentru detalii suplimentare, utilizați un creion colorat sau un marker pentru a colora orice piese care sunt albe. După ce ați făcut acest lucru, puteți folosi elefantul ca semn de carte sau decor. Dacă îl păstrați, asigurați-vă că lipiți doar marginea de sus, astfel încât cea de jos să rămână plată.

Majoritatea copiilor le place să se joace cu pachetele de cărți și chiar ar putea fi interesați să învețe cum să joace câteva jocuri cu ei. Cu toate acestea, aceasta înseamnă că pot distruge accidental cărțile. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este citirea cu ei.

Puteți folosi un card ca marcaj sau puteți crea două cărți folosind cartonașe, câte una pentru fiecare parte. Faptul că cardurile au cuvinte pe ele va fi educativ și distractiv în același timp.

Pentru cei care doresc să învețe o nouă limbă, un pachet de cărți vă poate ajuta să faceți acest lucru. Știm cu toții cum își învață copiii ABC-ul, dar același lucru se poate face folosind carduri cu limbi diferite imprimate pe fiecare parte.

O carte are literele pe o parte, în timp ce alta are cuvintele. Puteți crea multe cărți diferite cu diferite limbi.

Nu trebuie să cumpărați hârtie suplimentară de împachetat atunci când aveți un pachet de cărți la îndemână. Acest lucru se datorează faptului că vă puteți folosi cardurile ca ambalaj cadou. Pur și simplu rupe două bucăți și pune-le una peste alta.

Cărțile vor putea acoperi complet prezentul și pot avea chiar spațiu suplimentar în partea de jos pentru o cutie sau hârtie suplimentară. Îți poți lega cadoul cu o panglică, astfel încât să nu se deschidă când îl porți. Acest articol este, de asemenea, reciclabil, ceea ce este important atunci când locuiți într-o gospodărie ecologică.