Cum să supraviețuiești unei călătoriei cu copii mici

  • Duminică, 9 Ianuarie 2022
  • Familie

Fie că decideți să faceți o excursie cu copiii mici sau dacă vă simțiți la îndemâna de a-i lua cu dvs. într-un avion, călătoriile cu copiii pot fi o bătaie de cap, dacă nu sunteți la fel de pregătiți pe cât puteți fi pentru aceasta.

Indiferent dacă călătoriți singur sau cu cealalta jumatate, călătoria cu copiii dvs. necesista toate eforturile pe care le puteți depune.

Am reunit câteva sfaturi și trucuri pentru a vă face viața puțin mai ușoară atunci când călătoriți cu copii mici alături de dvs.:

 

Pachetul excesiv pentru ei

Pur și simplu, copiii nu sunt ca adulții. Nu pot merge întotdeauna o zi întreagă în aceleași lenjerie de corp sau în aceeași ținută.

Dacă mergeți într-o călătorie timp de cateva zile ,este necesar sa împachetați foarte multe produse diverse pentru copii dvs.Nu știi niciodată ce se poate întâmpla și mai ales dacă mergi undeva fără acces ușor la rufe, ai prefera să fii în siguranță decât să-ți pară rău mai tarziu.

Copiii au tendința de a-și vărsa mâncarea și băuturile în timp ce mănâncă, deoarece încă își abordează abilitățile motorii fine și învață cum să păstreze controlul asupra obiectelor de argint, așa că atunci când varsă sos de spaghete peste cămașa albă, vei dori să schimbi asta cât de curând posibil.

Păstrați gustările accesibile

Nu este nimic mai rău decât să gestionezi un copil flămând, mai ales atunci când încerci să conduci în mașină sau când te afli într-un avion plin cu oameni care se holbează la tine pentru că copilul tău tocmai sa trezit dintr-un pui de somn si ii este foame.

Pachetează tone de gustări preferate ale copilului tău; dacă nu le mănâncă pe toate în avion, le vor mânca în timpul călătoriei și în drum spre casă. Mâncarea pe avioane și în locatiile de odihnă, sau pe drumuri poat fi costisitoare și extrem de nesănătoase.

Dacă au o pătură confortabilă,luati-o cu voi in calatorie

Este amagitor pentru un părinte să-și urmărească copilul trist, deoarece îi este dor de casă, dar, uneori, să aibă cu ei micuța bucată de casă atunci când au nevoie, îi poate face să se simtă mai bine.

Dacă au o pătură pentru bebeluși sau un animal de pluș la care tind să se atașeze pentru confort, lăsați-i să-l aducă în călătorie cu ei.

Chiar dacă sunt la vârsta în care încep să fie mai puțin atașați de ea, ar putea totuși să dorească să se orienteze către acest pic de confort dacă au nevoie.

Lasă-i să-și folosească deviceurile

Ca părinte, nu este neobișnuit să dorești să limitezi timpul de ecranare al copilului tău, dar acest lucru în timp ce călătorești nu numai că îi poate supăra, dar poate ajunge să fie o durere de cap mare pentru tine.

Dacă au o tabletă pe care le place să joace jocuri sau să vizioneze filme, lăsați-o să o folosească în timpul călătoriei. Îi va ține ocupați și distrăși, ceea ce va ține lucrurile liniștite pentru o vreme. Este o situație win-win din care toata lumea va castiga in final.