Cum sa scoti petele de vopsea de pe piele

Vopsirea parului acasa ne ofera multe avantaje. Printre altele, reusim sa imbunatatim aspectul parului si sa economisim bani. Cu toate acestea, poate avea si unele dezavantaje, cum ar fi petele de vopsea lasate pe pielea noastra.

Cand se intampla acest lucru, desi sunt greu de eliminat, putem recurge la cateva trucuri de casa pentru a le putem face sa dispara de pe pielea fetei, gatului, mainilor, urechilor etc. In urmatorul articol va vom arata tehnicile cele mai eficiente pentru a elimina petele de pe piele cu produse pe care le avem cu totii acasa.

Pasii de urmat:

1. Daca vopseaua de par pe care ati folosit-o nu este permanenta, incercati sa indepartati pata de pe piele cu o carpa umeda si putin sapun. Pur si simplu frecati suprafata colorata, in cazul in care pata nu dispare, ceva ce se intampla probabil daca ati ajuns aici, aveti totusi multe alte optiuni. Mai jos vom explica alte remedii pentru a elimina petele de colorant.

2. Pasta de dinti este un produs care poate fi eficient pentru indepartarea petelor de vopsea de pe piele si pentru eliminarea particulelor de colorare. Aplicati pasta de dinti pe pielea patata, masati zona si apoi indepartati cu apa calda. Repetati procesul daca este necesar pentru a indeparta vopseaua.

3. In mod obisnuit, avem de obicei o sticla de apa oxigenata la domiciliu, care se aplica pe piele in cazul ranilor, care pot servi, de asemenea, pentru indepartarea colorantului de pe piele. Inmuiati o discheta de bumbac cu putin sampon si peroxid de hidrogen si frecati usor zona murdara. Un alt truc pentru a elimina petele de pe unghii si pielea degetelor este de a folosi o cantitate mica de acetona.

4. Sucul de lamaie contine proprietati de curatare puternice si de albire si amestecarea cu un pic de detergent de vase este eficienta pentru a indeparta petele de colorare de pe piele. Incercati sa nu abuzati de aceasta metoda si fiti atenti atunci cand o aplicati in zonele cele mai sensibile.

5. Exista solutii comerciale de indepartare a colorantilor, care sunt excelente pentru indepartarea petelor de vopsea. Servetelele de unica folosinta, unt foarte usor de utilizat si garanteaza o eliminare completa a particulelor de colorare ale pielii, sunt o optiune buna. In plus, ele protejeaza pielea si ofera o buna igiena.