Cum sa schimbi aspectul casei tale? Solutia preferata a designerilor

In ultima perioada din ce in ce mai multe materiale noi de constructii incep sa-si faca simtita prezenta pe piata amenajarilor interioare si exterioare din Romania. Vom incerca mai jos sa va prezentam cateva dintre ele.

Cu totii avem momente in care simtim ca parca am dori sa schimbam ceva la aspectul casei noastre. Cu ce sa incepem? Cu bucataria sau cu dormitorul? Desigur, ideea de santier ne inspaimanta pe toti si parca nici nu am dori sa cheltuim o avere. Ce e de facut? Ce solutii exista?

Probabil era momentul sa afli trucul la care apeleaza designerii de interior pentru a schimba radical aspectul unei locuinte, folosind un material natural, rezistent, usor de instalat si deloc costisitor. Nu e de mirare ca si-au gasit inspiratia tocmai in natura exact acum cand in trend sunt locuintele sustenabile.

Este vorba despre piatra flexibila. Probabil te intrebi: Ce mai e si asta? Ei bine, este vorba despe foi subtiri din piatra naturala ce pot fi aplicate pe diverse suprafete. Deoarece au o grosime de doar cativa milimetri, se pot instala cu usurinta pe toate tipurile de suprafete fara a fi nevoie de o pregatire temeinica in prealabil. Totodata, se pot taia si ajusta dupa bunul plac.

Instalarea lor e rapida deoarece foile de piatra flexibila sunt prevazute cu adeziv autocolant. Astfel, proiectul tau de redecorare se va realiza in cel mai scurt timp si cu efort minim. Sunt rezistente la schimbarile de temperatura si sunt o solutie pe termen lung. Poti alege dintr-o varietate de modele si de tipuri de piatra deoarece ai la dispozitie placi din ardezie flexibila, dar si marmura sau cuart de diferite culori si texturi.

Piatra naturala se potriveste de minune cu o multitudine de alte materiale naturale cum sunt lemnul, caramida sau gresia. Totodata se poate incorpora cu usurinta in diverse stiluri de decor si poate aduce un aer rafinat oricarui spatiu. Folosita atat pentru interior cat pentru exterior, piatra flexibila este solutia de care ai nevoie pentru casa ta.

Acum ca ai aflat secretul unui amenajari rapide, ce mai astepti? Ce incapere te gandesti sa redecorezi mai intai? Fie ca o vei face personal sau cu ajutorul unor specialisti informeaza-te inainte. Indiferent de alegerea ta, cu siguranta va fi un succes!