Cum sa scapati de muste in mod eficient

Desi nu sunt la fel de frustrante si periculoase precum tantarii, mustele pot fi deseori extrem de enervante si deranjante, cu atat mai mult atunci cand sunt in preaajma unor surse de mancare. De aceea este foarte important sa nu lasi niciodata in sezonul cald alimentele descoperite, deoarece mustele au deseori obiceiul de a se aseza pe alimente si de a depune oua cat ai clipi. N-ai dori sa arunci o serie de alimente gustoase, gata preparate, la care ai contribuit financiar si temporar, ore in sir, nu-i asa?

Ei bine, astazi va vor impartasi cateva idei pentru a preveni ca mustele sa patrunda in locuinta (si nu numai) si, pe cat posibil, sa va deranjeze in mediul extern.

 

Cum sa scapati de muste si insecte sau cum sa le inlatuati din confortul casei proprii simplu si rapid

 

 

1. Plasa de insecte

Plasa pentru insecte montata la usi sau la geamuri este una dintre cele mai eficiente solutii cu putinta, dat fiind ca acestea impiedica ca insectele sa patrunda. Cu toate acestea, in timpul deplasarilor sau al aerisitului, exista sansele ca sa omiteti una doua insecte. Cu toate acestea este o soluti extrem de viabila, non-toxica, ce poate contribui cu succes la reducerea incidentei insectelor. Puteti suplimenta cu una dintre solutiile urmatoare pentru a preveni in continuare o invazie de insecte.

 

2. Rola de insecte

Cu siguranta a-ti sesizat cel putin o data acele role clasice ideale pentru muste, care sunt extensibile si care amplasate fie la interior, fie la exterior, vor “atrage” insectele definitiv. Cu toate acestea, aceste role nu trebuie lasate la indemana copiilor, insa ele vin in ajutor inclusiv celor cae au probleme cu mirosurile unor solutii clasice de tip spray.

 

3. Uleiurile esentiale

Daca va plac solutiile naturale si parfumate puteti apela la o serie de uleiuri esentiale ideale pentru a combate insectele. Printre acestea se numara uleiul esential de busuioc, de lavanda, uleiul de citronella si chiar de portocale.

Picurati 2-3 picaturi in zonele cheie, ca geamurile sau usile, si veti limita introducerea insectelor in locuinta. Totodata puteti apela si la astfel de lumanari parfumate.