Cum sa scapam de inhibitii

Inhibitiile sunt acele mici preocupari care blocheaza sexualitatea; care o impiedica sa se exprime liber si deschis. Simtim ca suntem inhibati pentru ca ne spunem de cele mai multe ori: „trebuie sa-mi acopar corpul sau o parte a corpului; nu ma prea excit la vederea penisului partenerului meu; ce bine ar fi sa nu-mi fie scarba de mirosul corpului lui/ei; ah, daca m-as excita mai mult..

Este adevarat, devine cam agasant cand vrei sa-ti acoperi corpul imediat ce patura a alunecat sau cand vezi ca partenerul isi intoarce ochii spre tine ca sa te priveasca. Este obositor sa tot refuzi sa faci sex oral cu partenerul din binecunoscutele motive personale, cand se stie ca v-ati simti amandoi extraordinar de bine daca ati face-o.

Toti cei/toate cele care vor sa-si piarda aceste blocaje sa incerce urmatoarele exercitii…

Mi-e rusine de corpul meu

Faceti dragoste intr-o bezna atat de adanca incat nici nu reusiti sa-i distingeti fata partenerului? Si asta pentru ca nu vrei sa fii vazut(a) gol/goala? Depaseste prima etapa incercand sa creezi o lumina difuza (lumina lumanarilor, de exemplu). Ambianta va fi mai romantica, iar focul de umbre si lumini te vor ajuta sa te dezbraci fara sa te simti stanjenit(a). Oricum, nimeni si nimic nu te grabeste. Puteti juca chiar si un joc: fiecare isi scoate pe rand cate ceva, pana va dezbracati complet, in pielea goala si astfel va veti simti mult mai liberi si mai in largul vostru.

Stimularea orala

Organele genitale au fost si inca mai sunt ceva tabu.Dovada, gama de cuvinte intrebuintate pentru a nu le spune pe nume.Partile genitale sunt adesea considerate ca fiind ceva aparte.Invatam de mici sa ne folosim de maini, de picioare, sa cunoastem functiile stomacului, ale dintilor, ale plamanilor etc.Foarte rar insa avem dreptul sa ne informam in legatura cu organele genitale.Desi acestea, ie ca vrem sau nu,fac parte din acest tot care este corpul nostru.

Invatati sa le cunoasteti, priviti-le, atingeti-le, comparati consistenta lor cu aceea a pielii, parul care le acopera cu parul de pe alte parti ale corpului. Cand veti fi pregatiti/pregatite, incercati sa le atingeti usor cu buzele. Apoi, cu cat va veti simti mai putin inhibati, cu atat va veti putea aventura in mangaieri mai prelungite.

Daca va deranjeaza mirosul sau credeti ca organele genitale sunt murdare, spalati-va si abia apoi incepeti sa va jucati. Si iata chiar o ocazie minunata sa faceti baie sau dus impreuna cu partenerul/partenera. Veti putea astfel sa-l/sa o spalati pe tot corpul.