Cum sa redai stralucirea parului degradat

Cum sa redai stralucirea parului degradat Cum sa redai stralucirea parului degradat

Podumurile prezentarilor de moda au fost dominate de modele cu un par lung, stralucitor si plin de vitalitate. Un simbol cum nu se poate mai inspirat pentru tipul de feminitate propus de designeri - natural si lejer, dar cu un touch de sofisticare. Insa pletele de Ileana Cosanzeana, oricat de irezistibile par, necesita o ingrijire speciala.

Pentru a te putea conforma tendintelor in coafura, parul sanatos si plin de stralucire este obligatoriu.

Atunci cand parul este mai scurt, eventualele probleme sunt diminuate; in schimb, parul lung pare a fi apanajul exclusiv al norocoaselor care nu se plang de varfuri despicate, fire rupte si aspect tern. Vestea buna e ca acest tip de probleme specifice parului tern si lipsit de flexibilitate pot fi remediate printr-o ingrijire simpla si corecta.

Cauze: prea multe produse de styling, rezistente la apa si greu de indepartat, si decolorarea cu mai mult de patru tonuri fata de culoarea naturala

Folosirea uleiurilor in ingrijirea parului este o tendinta in ziua de azi, de la produsele infuzate cu uleiuri esentiale pana la balsamuri de ulei de nuca de cocos facute casa.

 Timp de secole, oamenii au folosit uleiuri in diverse scopuri medicinale si cosmetice. Acum, le puteti gasi in multe sampoane, seruri si alte produse de ingrijire a parului. Le puteti folosi si pentru a va face propriile tratamente de ingrijire a parului. La https://conde.ro/ gasiti cele mai bune uleiuri cosmetice pentru ingrijirea parului. Vezi detalii.

Ce trebuie sa faci: Pentru a elimina ultimele reziduuri din par, foloseste o formula de sampon care asigura o curatire intensa. Iar pe viitor renunta la aglomerarea de spuma, ceara, gel etc. cu care ti-ai imbacsit parul pana acum. Ghideaza-te dupa criterii minimaliste: aplica in palma produsul, de marimea unei alune, amesteca cu putina apa si intinde-l pe par. Si renunta, cel putin pentru o vreme, la ideea de a te transforma intr-o blonda platinata – decolorantul din vopsea inaspreste firul de par, iar acesta nu mai reflecta lumina si devine lipsit de stralucire.