Cum sa realizezi un machiaj de toamna

Mahiajul de toamna este, de cele mai multe ori, realizat cu ajutorul culorilor calde precum portocaliu, caramiziu si rosu. Acestea sunt culorile frunzelor uscate ce cad de pe crengile copacilor.

Mai jos aveti etapele realizarii unui astfel de machiaj, explicate pas cu pas.

1.       Pregatiti tenul

In primul rand trebuie sa va demachiati, chiar daca nu exista machiaj pe fata dumneavoastra. Prin demachiere eliminati urmele de la machiajul anterior si impuritatile, ca de exemplu praful. Dupa ce ati facut acest lucru, aplicati produsele de ingrijire ale tenului pe care le folositi in mod normal. Ce nu trebuie sa lipseasca din aceasta categorie este crema SPF si crema hidratanta.

2.       Machiajul fetei

Incepeti machiajul fetei prin aplicarea unei baze pentru fondul de ten. Lasati baza sa se aseze pe fata si sa intre in piele aproximativ 5 minute, apoi aplicati fondul de ten potrivit tenului. Puteti folosi un buretel de machiaj sau o pensula pentru a face acest lucru.

Dupa ce fata dumneavoastra este acoperita cu fond de ten, este timpul sa il setati cu pudra. Aceasta previne strangerea fondului de ten in ridurile de expresie, sub ochi si in zona nasului. Pudra se aplica cu o pensula mare, cu peri bogati. Urmeaza conturul fetei, fardul de obraz si iluminatorul.

3.       Machiajul ochilor si al sprancenelor

Sprancenele, intr-un machiaj de toamna, nu trebuie sa fie foarte evidentiate. Incercati sa folositi un fard sau gel de sprancene cu o nuanta mai deschisa decat cea a parului dumneavoastra. Daca aveti sprancenele dese, va puteti ajuta de un gel fixator pentru a le pieptana si a le aseza. In cazul in care aveti goluri, incercati sa le umpleti desenand fire.

Atunci cand vorbim despre machiajul ochilor, totul depinde de preferintele persoanei care poarta machiajul. Acesta poate fi mai complicat sau mai simplu. Ceaa ce este important la machiajul ochilor este ca fardurile sa fie difuzate corect si uniform, iar coltul intern al ochiului si zona de sub spranceana sa fie iluminate. Nu uitati sa aplicati baza pentru fardul de pleoape inainte sa incepeti sa puneti fardurile.

4.       Buzele

Buzele pot avea orice culoare doriti, insa cel mai bine se potrivesc culorile precum nude sau piersica. Exfoliati buzele cu un scrub. Daca nu aveti un produs special pentru asa ceva, puteti improviza un scrub format din zahar, miere si scortisoara. Dupa ce faceti acest pas important, hidratati buzele in profunzime si aplicati rujul.