Cum sa profiti de reduceri cu cateva trucuri simple

Cum sa profiti de reduceri cu cateva trucuri simple Cum sa profiti de reduceri cu cateva trucuri simple

Reducerile oferite de magazinele online sunt principalul motiv pentru care utilizatorii de internet decid sa faca o achizitie. Reducerile sunt urmate de promotii sau beneficii suplimentare, acumularea de puncte pentru achizitiile viitoare si tratamentul privilegiat al clientilor in timpul cumpararii biletelor de avion, imbracamintei, accesoriilor, incaltamintei si produselor cosmetice, care sunt articolele preferate de cumparatorii online.

Dar cum profitati la maxim de reduceri?

- Faceti un buget si enumerati articolele pe care doriti sa le cumparati.

- Selectati ceea ce trebuie sa cumparati in magazinul web.

- Citati sau comparati preturile din alte magazine online pentru a verifica daca este de fapt o reducere. Faceti-o cu cateva zile inainte de cumparare si inregistrati-le in lista de cumparaturi.

- Uneori exista reduceri sau promotii pe ora, ca in cazul biletelor. Profitati de moment, dar examinati restrictiile companiei.

- Urmati conturile vanzatorilor dvs. pe retelele de socializare pentru a nu rata reducerile. Instagram, facebook si twitter sunt canale importante de vanzari.

- Verificati costurile de transport. Unii au promotii in acest serviciu.

- In decembrie, mai multe magazine au acorduri cu mai multe carti de credit si publica oferte convenabile pentru detinatorii de carduri.

Daca ati cheltuit deja intreaga prima, este logic ca pare ironic faptul ca ofertele ies chiar atunci cand nu exista bani in buzunar. Majoritatea familiilor se afla in aceeasi situatie si, de aceea, vanzarile comerciantilor „se prabusesc”. Strategia vanzatorilor de a atrage cumparatori care abia au suficient este simpla: ofera reduceri.

In mod normal, exista doua sezoane „setate” pentru reduceri : ianuarie-februarie si iulie-august. In ambele cazuri, ceea ce fac magazinele este sa-si reinnoiasca colectiile si sa lase acele articole de imbracaminte in care optiunile pentru dimensiuni si culoare sunt limitate sau raman ultimele perechi. Magazinele cu lanturi si marile magazine au de obicei anotimpul lor la inceputul anului.  

In acest an, de exemplu, 38% dintre comerciantii chestionati de Fenalco au raportat o crestere a vanzarilor in perioada de vanzari din februarie.

Cum sa cumperi inteligent

Probati hainele

Pare evident, dar nu este. In mod normal, atunci cand exista reduceri, magazinele devin innebunite si, uneori, incercati este destul de mult ca urmare a cozilor interminabile care se afla in vestiare. 

Va recomand sa verificati sau sa intrebati cu privire la politicile de returnare. Personal nu-mi place sa incerc atunci cand sunt prea multi oameni, in plus, ca schimbatorii nu sunt confortabili sau au lumina buna, asa ca de obicei imi cumpar dimensiunile obisnuite si apoi o incerc acasa si daca nu ma potrivesc, o voi returna mai tarziu.

Exista insa articole de imbracaminte precum lenjerie de corp sau costume de baie care nu permit returnari sau au polite de 7 zile sau maxim 30 atata timp cat ai biletul de cumparare.

Cumparati online

Cumparaturi linistite, fara stresul oamenilor, parcari, cozi, saci de incarcare etc. In confortul casei sau al biroului, alegeti ceea ce aveti nevoie si ajunge la zilele dvs. perfect ambalate.

Exista oferte de multe ori doar pentru achizitii online. Acestea fac acest lucru pentru a incuraja utilizarea cumparaturilor offline. Puteti alege rochii ieftine care se poarta, camasi, pantaloni precum si incaltaminte si accesorii in tendinte.

Pentru cumparaturi mai mari decat anumite sume, acestea nu percep taxa de livrare.

Puteti cumpara lucruri pe care nu le puteti gasi in orasul dvs. Multe marci si magazine online vand in toata lumea.

Acestea faciliteaza decizia de cumparare. Multe marci includ multe detalii despre imbracaminte, precum masuratori, tesaturi, stil etc. Si multi au chiar sectiunea de comentarii a altor cumparatori, unde le puteti citi opiniile.

A face achizitii inteligente nu este atat de dificil si, in timp ce pentru unii, cumparaturile sunt un fel de terapie, pentru multi altii poate fi o durere de cap. Dar nu trebuie sa fie asa, daca programati si organizati.

Daca aveti mai multe intrebari despre acest subiect sau doriti sa atingem un anumit subiect aici pe blog, puteti sa imi lasati comentariile dvs. sau sa imi trimiteti un e-mail cu intrebarea sau sugestia dvs.