Cum sa porti geanta conform protocolului

Cum sa porti geanta conform protocolului Cum sa porti geanta conform protocolului

Accesoriile devin uneori elementul principal al aspectului nostru. Este important sa stim sa avem grija la detalii, iar geanta este un accesoriu pe care nu-l putem neglija. Forma gentii, marca, culoarea, modul in care o purtam etc. spune multe despre noi . Acesta este motivul pentru care trebuie sa fim atenti la urmatoarele sfaturi.

Geanta este accesoriul vedeta, capabil sa transforme o tinuta intr-un succes complet sau intr-un adevarat dezastru. Nu numai din cauza geantii in cauza, ci si din cauza modului in care o purtati. Acesta este motivul pentru care este convenabil sa stiti cum sa purtati geanta conform protocolului.

Oricare ar fi intentia dvs. de a respecta urmatoarele reguli de conduita, este intotdeauna o idee buna sa stiti cum sa purtati o geanta conform protocolului.

Gentile mari trebuie purtate in timpul zilei si in ocazii informale

Gentiile mici si de mana rezervate pentru ocazii speciale, cum ar fi un cocktail si tinute de seara. Mai multe genti si posete elegante gasiti online pe foxi.ro la cele mai bune preturi.

Geanta de mana trebuie sa fie tinuta in mana stanga pentru a avea intotdeauna libera mana dreapta in semn de salut, pentru a strange mainile cuiva.

Geanta crossbody, care ne permite sa aiba avem maini libere, ar trebui sa fie utilizata doar la ocazii informale.

O geanta poate fi purtata in fata sau in spatele corpului doar atunci cand vine vorba de un rucsac sau in anumite ocazii, cum ar fi atunci cand va aflati intr-un loc susceptibil de a fi jefuit.

Intr-un restaurant, geanta nu trebuie lasata niciodata pe masa sau agatata de scaun. In schimb, trebuie tinuta pe genunchi.

O geanta nu trebuie sa stea niciodata pe podea, indiferent de circumstante.

Chiar daca aveti o geanta preferata, nu o folositi de fiecare data. Fiecare geanta are momentul si locul sau; exista geanta perfecta pentru fiecare ocazie .

O geanta pentru a merge la munca ar trebui sa aiba culori inchise si sobre (negru, bej, camila etc.). Este de preferat sa il purtati pe cot sau pe antebrat. Ofera un anumit aer sofisticat, serios si elegant.

La nunti, botezuri si botezuri, purtati genti, posete sau clutch

Regula numarul unu: genti mai mari in timpul zilei, genti mai mici pe masura ce se apropie noaptea. Acelasi lucru s-a intamplat cu palariile, va amintiti? Pe langa dimensiuni, gasim o alta regula destul de logica: daca suntem scunde, trebuie sa evitam gentile foarte mari, deoarece acestea ne-ar micsora si mai mult.

In al doilea rand, si dupa ce se alege dimensiunea corespunzatoare, trebuie sa evaluam pe ce mana o purtam. In cazul in care suntem dreptace, va trebui sa lasam mana dreapta libera pentru a saluta, a lua alte lucruri, a strange mainile, a raspunde la mobil ... si, prin urmare , geanta va fi tinuta pe mana stanga. 

Geanta poate fi o indicatie a preferintelor noastre estetice , a nivelului social sau a puterii de cumparare... dar si modalitatea de a o folosi ne poate oferi informatii importante despre persoana care o poarta.

Modul de a transporta geanta ne poate oferi si informatii despre daca persoana este timida, frica etc. atunci cand este folosit ca scut sau cand tineti sacul foarte strans.

Cand utilizati genti mari sau rucsacuri, aveti grija sa nu loviti si sa nu deranjati alte persoane. Mai ales in locuri unde exista multimi mari de oameni, cum ar fi metroul, concertele, unele centre comerciale etc.

Ceea ce este clar este ca fiecare persoana are propriul stil atunci cand vine vorba de purtarea unui portofel de geanta. Desi intotdeauna trebuie avut in vedere faptul ca stilul trebuie sa tina cont de criteriile de utilitate si siguranta.