Cum sa o faci sa fie atrasa de tine

Cum sa o faci sa fie atrasa de tine Cum sa o faci sa fie atrasa de tine

Ai intalnit o fata minunata. Este frumoasa de pica, amuzanta si linistita. Evident, vrei sa-i starnesti interesul si s-o faci sa te vrea – dar cum? Ei bine, escortedelux.com a facut o schema cat mai usor de aplicat:

1. Calmeaza-te! Da, asta este primul pas. Daca faci ca titirezul prin jurul ei nu o sa te pui intr-o lumina favorabila. E cazul sa privesti detasat situatia si sa-i dai impresia ca esti increzator. Increderea in sine este intotdeauna sexy. Ai grija totusi sa nu pari indiferent si ingamfat. Fii cool, da-i atentie si vorbeste doar atat cat este cazul. Nu gesticula nervos, nu vorbi prea mult, nu transpira excesiv! Revin, priveste detasat situatia!

2. Vorbeste despre tine. Atat cat trebuie. Daca stii o limba straina, sa canti la chitara, sa mergi in maini, etc, ai putea sa gasesti o modalitate in care sa introduci aceste “calitati” in discutia voastra. Insa, ai grija cum o faci, sa nu acaparezi discutia si sa pari un ladaros. Incearca sa faci ca discutia sa ajunga unde iti doresti, si anume la lucrurile care te pun in valoare.

3. Ai grija la tonul vocii tale. Fara tremurat in voce si balbaieli. Nu te baga in fraze lungi, din care sa nu mai stii sa te intorci. Daca stii ca ai emotii in astfel de momente, mai bine las-o pe ea sa vorbeasca mai mult. Ai grija doar sa ramai pe aceeasi pagina cu ea si sa-i oferi feedback, sa stie ca o asculti si ca intelegi ce-ti spune. Poti incerca chiar si sa manifesti ceva entuziasm vizavi de ceea ce-ti spune, sunt sigura ca o vei face sa se simta foarte bine in preajma ta.

4. Ofera-i atentie. Am mentionat si la punctul anterior despre treaba asta, dar tin sa subliniez lucrul asta. Daca vrei sa fie constienta ca o placi, trebuie sa stie ca iti capteaza atentia si ca nu te plictiseste.

5. Nu te comporta ca un papagal. Da, ti-am zis ca e ok sa-i oferi feedback, dar asta nu inseamna sa fii de acord cu tot ceea ce spune. Daca nu esti de acord cu ce spune, sa nu-ti fie teama sa o contrazici. Fetelor le place ca barbatul de langa ele sa gandeasca, sa fie in stare sa sustina cu argumente ceea ce crede. Deci, daca simti ca a dat-o de gard, incearca sa-i explici pozitia ta vizavi de acel subiect. Ai grija totusi sa nu jignesti in procesul asta. Fara vorbe gen: “nu stii despre ce vorbesti”, “ce prostie mai e si asta”, “doar tu puteai sa spui asa ceva”, etc.

6. Fa misto de tine. Da, pe bune. Orice barbat care are simtul umorului a captat atentia oricarei femei. Poti sa-i povestesti ceva amuzant din viata ta, in care sa introduci mici ironii la adresa ta. Nu exagera totusi. Nu-ti scoate in evidenta defectele mari, ci doar chestii de amuzament.