Cum sa mananci sanatos in timpul unei zile ocupate la birou

Considerati ca este o provocare sa va prioritizati sanatatea in timpul zilei de lucru? Intre intalniri, e-mailuri constante si sarcini nesfarsite, poate parea ca nu exista timp sa aveti grija de voi. Daca sariti peste mese, beti mai multe cesti de cafea pe zi sau dati buzna in sertarul cu dulciuri de mai multe ori pe zi, este timpul sa faceti o schimbare.

Unele dintre principalele beneficii pe care le puteti avea prin acordarea unei atentii sporite obiceiurilor alimentare in timpul zilei de lucru includ:

  • Mai multa concentrare si productivitate in timpul zilei
  • Niveluri crescute de energie
  • Mai putina balonare
  • Scaderea riscului de diabet, cancer si boli de inima

Vestea buna este ca nu trebuie sa va schimbati intregul program pentru a face alegeri alimentare sanatoase. Iata cateva sfaturi pentru a ajuta la infuzarea obiceiurilor alimentare sanatoase pe tot parcursul zilei de lucru aglomerate:

1. Luati micul dejun inainte de a incepe sa lucrati Poate incepeti ziua cu cafea, ajungeti la birou, incepeti sa va uitati prin e-mail-uri si, inainte sa stiti, este ora 10:00 si sunteti infometat.

Aceasta poveste este foarte frecventa in randul tuturor celor care lucreaza. Micul dejun este esential pentru a avea o zi de succes. Sarind peste un mic dejun sanatos, va pregatiti pentru o energie scazuta, concentrare scazuta, pofte de zahar si excesul de alimente.

2. Puneti gustari sanatoase in sertarul biroului Daca ajungeti pana la pranz sau cina simtind un sentiment profund de foame, probabil ca a trecut mult timp intre mese. Multi oameni se plang de supraalimentarea la cina sau fara vointa in jurul mancarii. Adevarul este ca ar putea sa nu manance suficient pe parcursul zilei pentru a-si hrani corpul.

3. Pastrati o sticla de apa reutilizabila la birou Daca aveti o sticla de apa in apropiere, este mult mai probabil sa va mentineti hidratat pe parcursul zilei. Nu numai ca acest lucru va va ajuta sa ramaneti mai hidratat, dar va contribui si la prevenirea statului jos pentru perioade lungi de timp.