Cum sa iti organizezi biroul acasa

  • Vineri, 26 Februarie 2021
  • Afaceri
  • Publicat de
Cum sa iti organizezi biroul acasa Cum sa iti organizezi biroul acasa
Stabiliti configurarea ideala pentru statia de lucru

Odata ce ati decis camera, stabiliti locatia statiei dvs. de lucru, spun expertii. Pe masura ce va planificati biroul de acasa, luati in considerare amplasarea biroului sau a mesei langa o fereastra, permitand lumina naturala si o privire ocazionala asupra naturii.

Recomandarea este sa faceti economii pentru a cumpara un birou de calitate premium indiferent ca aveti salariu minim pe economie sau un salariu mediu.

Nu va confruntati direct cu lumina de afara; in schimb, vizeaza o linie de vedere perpendiculara pe fereastra, spune Varone. Acest lucru se datoreaza faptului ca, chiar si intr-o zi innorata, te-ai uita la prea multa lumina stralucitoare daca ai face fata ferestrei.

Daca locuiti cu altii, cea mai mare provocare va fi intimitatea. incercati sa definiti clar limitele "biroului" dvs. daca puteti, cum ar fi cu un covor de zona, spune ea. Apoi rugati-va colegii de camera sau membrii familiei sa nu intre in spatiul dvs. in timp ce lucrati, in afara de o urgenta.

Alegeti-va mobilierul cu intelepciune

Acum ca ati gasit locatia perfecta pentru biroul dvs. de acasa la un buget, concentrati-va pe gasirea suprafetei de lucru perfecta. Poate este un birou traditional. Sau ar putea fi masa din sufragerie sau blatul bucatariei.

Daca trebuie sa cumparati un birou sau un scaun, nu simtiti ca trebuie sa cheltuiti o avere. incercati sa cautati un magazin de mobila de birou uzat sau un lichidator in zona dvs., recomanda Varone. Puteti incerca chiar sa cautati piete online pentru un model usor folosit.

Cand planificati un birou la domiciliu si aveti in vedere suprafata dvs. de lucru, ceea ce conteaza cel mai mult este inaltimea.

Reglati-va mobilierul si echipamentul

Pe masura ce planificati in continuare un birou la domiciliu, veti descoperi probabil ca computerul dvs. este cel mai important echipament. Dar poate duce si la tulpina gatului.

Fie ca este vorba de un laptop sau de un monitor extern, Loesing spune ca plasarea ecranului este esentiala. De fapt, ea spune ca este singura caracteristica cea mai importanta de abordat - precum si cea mai frecvent ignorata.

Nu uitati de ambianta si accesorii

Biroul, scaunul si computerul dvs. sunt principalii jucatori atunci cand creati un birou acasa pentru munca la distanta. Dar exista cateva elemente suplimentare de luat in considerare, cum ar fi iluminatul, plantele si sunetul.

Configurati un birou la domiciliu pentru munca la distanta, care va permite sa va dezvoltati

Acum, ca stii cum sa creezi un birou la domiciliu la un buget, esti gata sa faci un spatiu care sa functioneze bine pentru tine. Fie ca sunteti un lucrator la distanta cu experienta sau un incepator, puteti aplica aceste sfaturi de specialitate pentru a infiinta un birou functional si care va tine motivat zi de zi.