Cum sa iti faci spalatoria cat mai functionala

A spăla rufe ar putea fi doar una dintre treburile noastre cele mai puțin preferate de făcut. De la transportarea tuturor hainelor murdare la mașina de spălat până la agățarea lor în timp ce sunt umede sau transferul la uscător, nu există nicio îndoială că este un proces lung și prelungit. Deși nu putem scurta procesul, vă putem ajuta să vă ușurați lucrurile în alte moduri. Organizarea bine a spălătoriei dvs. poate face diferența la următoarea dată când trebuie să spălați o încărcătură. Nu vă faceți griji, nu trebuie să depuneți bani mulți și să renovați întreaga cameră sau ceva de genul acesta. Am adunat câteva sfaturi practice și utile pentru a rearanja și a organiza spălătoria și pentru a face treaba mult mai ușor de făcut.

Spațiu de stocare vertical

Profitați la maximum de spațiul pe care îl aveți deasupra mașinii de spălat pentru depozitare suplimentară. Instalați un raft simplu (sau dacă sunteți la îndemână, construiți-l unul singur pentru a economisi niște bani) și îl veți putea folosi pentru orice doriți, eliberând spațiu pe podea.

Deschide Cabintes

Acesta este un lucru grozav de avut atunci când nu aveți chef să deschideți și să închideți ușile dulapurilor de fiecare dată când faceți o încărcătură de rufe. Din nou, aceste dulapuri vă vor oferi spațiu și spațiu suplimentar pentru a organiza totul.

Coșuri

O modalitate de a păstra aceste dulapuri deschise frumos și ordonat este folosind coșuri pentru a le menține în ordine. Puteți găsi o varietate de coșuri ieftine la magazine precum Target și Walmart. Dacă vă simțiți puțin în plus, puteți chiar să le etichetați!

Cârlige de perete

Aduceți-vă un set de cârlige pe care să le atârnați pe peretele spălătoriei. Acestea vă vor fi la îndemână ori de câte ori aveți o șosetă singură, trebuie să găsiți perechea sau când doriți doar să închideți costumul de baie pentru a se usca.

Cos de gunoi

Acest lucru ar putea părea destul de evident, dar am vrut să îl includem la fel, deoarece este atât de util. Cumpărați un coș de gunoi mic pe care să îl folosiți pentru scame pe care doriți să le aruncați în timp ce spălați rufele. Vă va economisi acele minute prețioase când ar fi trebuit să mergeți până la bucătărie pentru a arunca scamele.

Și iată-l! Utilizarea tuturor sau a unora dintre aceste sfaturi vă va permite spălătoriei să arate mult mai organizat și pus la punct, ca să nu mai vorbim, să vă facă viața mult mai ușoară!