Cum sa intensifici aroma unui parfum pe tot parcursul zilei

Ti-ai facut temele, ai cercetat, ai incercat si ai plecat la cumparaturi. Acum esti un mandru proprietar al unei colectii de parfumuri deosebite, perfecte de purtat in diferite ocazii, pentru a va binedispune starea de spirit si atitudinea. Dar te-ai intrebat vreodata daca obtii maximul din aceste parfumuri pretioase?

Nu iti face griji! Iti vom oferi informatii despre cele mai eficiente trucuri pentru a prelungi aroma unui parfum pe parcursul intregii zile.

Pulverizeaza pe punctele cu puls

Aceste puncte sunt prietenii tai cand vine vorba de longevitatea parfumului. Pastreaza aroma parfumului intreaga zi, folosind acest truc simplu, dar atat de eficient si oamenii din jurul tau vor fi uimiti de intensitatea parfumului.

Alege momentul potrivit pentru a pulveriza parfumul

Momentul potrivit, cand vine vorba de parfum, este la fel de important ca aroma insasi. Te-ai intrebat daca urmezi pasii potriviti cand te pregatesti sa iesi? Cel mai bun moment de a pulveriza parfumul este imediat dupa ce iesi din baie si inainte sa puneti hainele. De ce? Umiditatea din piele va „bloca” mirosul parfumului. In plus, nu va trebui sa iti faci griji pentru petele de parfum pe haine!

Parfumeaza parul pentru o nota suplimentara de feminitate

Te-ai intrebat intotdeauna de ce unele femei complimente din partea tuturor barbatilor atunci cand isi scutura parul? Totul este in parfum! Iata cum se face: pulverizati niste parfum pe pieptene, asteptati sa se evapore alcoolul si apoi piaptana. Acest truc mic primeste toate pretioasele note de parfum chiar de la radacini pana la varfurile parului, eliminand efectul daunator al alcoolului care este in parfumuri!

Știm cu totii ca trebuie sa evitam pulverizarea parfumului pe haine deoarece le va pata. Cum sa obtii acel miros divin asupra lor, fara a distruge tesaturile delicate? Este usor!Pulverizati doar cateva picaturi din parfumul preferat pe un servetel si lasa-l in dulap. Rezultatul – mirosuri fabuloase pe haine!

Vrei sa ai parfumul preferat cu tine mereu, dar e atat de enervant sa tii o sticla de parfum de rezerva in geanta – e nevoie de atat de mult spatiu… Solutia? Pulverizeaza parfumul preferat pe un tampon de bumbac si pune-l in geanta si esti gata de plecare!