Cum sa inchiriezi mai ieftin o camera de hotel

Cum sa inchiriezi mai ieftin o camera de hotel Cum sa inchiriezi mai ieftin o camera de hotel

Aproape oricine poate rezerva o camera de hotel, dar nu toata lumea poate sa planifice o aventura de ultima generatie, accesibila, ieftina si distractiva pentru toata lumea din grupul dvs. In acest post, va oferim cele mai bune secrete din industria calatoriilor pentru a face planificarea mai usoara ca oricand.

Iata cateva sugestii :

• Verificati distantele pe harta Nu este neobisnuit ca hotelurile sa exagereze putin cu atractiile si facilitatile din jurul orasului. Daca sa fiti aproape de un anumit aeroport sau reper este important pentru calatoria dvs., verificati distantele pe Google Maps inainte de a rezerva o camera de hotel.

• Sariti peste pachetele de oferte Pentru a atrage noi oaspeti, unele hoteluri vor oferi pachete tematice care suna incitant, dar poate ca nu merita. Doar stiti ca uneori aceste pachete includ lucruri pe care nici macar nu le doriti si de care nu aveti nevoie, la aceeasi bani pentru o camera normala.

• Nu platiti pentru Mini Bar Taxele pentru barurile mini sunt frecvent contestate deoarece sunt stocate manual si deseori gresit calculate. Revedeti cu atentie factura detaliata a hotelului dvs. si daca vedeti orice taxe pentru mini-bar care nu sunt corecte, contestati-le.

• Preferintele camerei nu sunt garantate Rezervarile hotelului includ preferinte precum dimensiunea patului si numarul de paturi. Dar in multe hoteluri, calatorii ar trebui sa stie ca aceste preferinte nu sunt garantate. Veti primi de obicei ceea ce ati cerut, dar nu intotdeauna.

• Mentionati ocazii speciale Multi dintre noi calatorim pentru zile de nastere, aniversari si evenimente speciale. Mentionati ceea ce sarbatoriti personalului hotelului cu o saptamana sau mai mult inainte de a ajunge si puteti fi surprinsi cu un mic cadou, ca o sticla de sampanie in camera dvs.

• Intrebati daca exista parcare Mai ales atunci cand stati in orase mari, costurile de parcare conteaza, intr-adevar. Cautati hoteluri care ofera tarife de parcare gratuite sau reduse. Daca parcarea hotelului este costisitoare, aplicatiile precum Best Parking va pot ajuta sa gasiti locuri de parcare din apropiere pentru rate mai ieftine, daca nu va deranjeaza putin mersul pe jos.