Cum sa gasesti cazare ieftina in vacanta

  • Luni, 30 Decembrie 2019
  • Turism
Cum sa gasesti cazare ieftina in vacanta Cum sa gasesti cazare ieftina in vacanta

Cat de mult credeti ca va costa o noapte la hotel, in medie, in Romania? Potrivit unui raport Trivago, pretul mediu al unei camere de hotel din Romania este de 118 de euro. Cu toate acestea, preturile variaza foarte mult in functie de destinatie si de momentul in care sunt rezervate.

Conectand aceste informatii relevante la planurile dvs. de vacanta, este clar – cazarea – este una dintre categoriile care necesita cei mai multi bani. Este dificil sa gasiti un pret bun intr-un hotel in sezonul de varf, deci este important sa il rezervati mai devreme.

Cum sa gasesti cazare ieftina in vacanta

Am compilat cateva trucuri puse in aplicare daca doriti sa obtineti o camera de hotel la un pret bun:

Cumparati camera altei persoane. Prin intermediul site-ului Roomertravel este posibil sa obtineti rezervari de camere de hotel cu reduceri de pana la 74% din pretul sau obisnuit. Acestea sunt rezervari care au fost facute de alte persoane si au fost anulate la date apropiate datei de intrare, astfel ca hotelul nu are suficient loc pentru a face camera disponibila clientilor noi. In asa fel, cel putin camera se va ocupa, iar clientii, ca dvs., gasesc o oferta buna.

Coduri promotionale. Va recomandam sa va inregistrati pe toate serviciile oferite de companiile hoteliere, sa obtineti o reducere sau sa acumulati puncte pentru cazare etc. Unele companii au sistem de puncte de loialitate care recompenseaza clientii care stau la hotelurile lor din intreaga lume. Rezervarea are, de asemenea, un sistem care ofera beneficii celor mai obisnuiti clienti. Incercati sa va inregistrati cat puteti pentru a obtine reduceri si oferte.

 Calatoriti in afara weekend-ului. Preturile de vineri si de sambata sunt intotdeauna mai scumpe. Daca puteti rezerva sa intrati dupa duminica, veti obtine preturi mai bune si, in plus, serviciile vor fi mai putin aglomerate. Spa-ul va avea mai putini oameni, bufetul va avea mai multa varietate, etc.

 Profitati de ofertele de ultima ora. Daca nu va deranjeaza destinatia si cautati o evadare fara a cheltui prea mult, puteti cauta oferte de „Lastminute”. Companiile care nu au atins cota asteptata, vor scoate oferte la preturi bune pentru a o completa.

 Gasiti un apartament – hotel. Preturile acestei locuinte sunt mai ieftine si cu o bucatarie mica, puteti economisi micul dejun, sau chiar pranzul sau cina, pregatindu-l singuri.

Daca este timpul sa va rezervati urmatoarea vacanta, urmati aceste sfaturi si calatoriti ieftin.