Cum să găsești bijuteria mult dorită

Cum să găsești bijuteria mult dorită Cum să găsești bijuteria mult dorită

Există atât de multe modele de bijuterii că alegerea unei perechi de cercei sau a unui inel poate fi cel puțin dificilă. Bijuteria pe care o cauți și care ți s-ar potrivi cu adevărat este, cu siguranță, printre numeroasele modele pe care le poți găsi în magazinele fizice sau online, însă care este acea bijuterie mult dorită? Cum arată aceasta și ce caracteristici are pentru a se potrivi perfect preferințelor pe care le ai? Este de ajuns doar să îți placă o bijuterie sau trebuie să ți se și potrivească? Iată mai jos câteva informații esențiale în acest sens.

Alege bijuteria potrivită în funcție de personalitatea pe care o ai

Bijuteria perfectă nu este aceea care pur și simplu îți place, ci mai degrabă aceea care ți se și potrivește. Chiar dacă poți alege dintre numeroasele modele de bijuterii la care le găsești de black friday la prețuri avantajoase, acordă atenție modelului pe care îl alegi, deoarece acesta trebuie să se potriveasă personalității tale. 

De asemenea, este important să ții cont și de morfologia feței atunci când dorești alegerea unei bijuterii potrivite. Deși pot exista și excepții de la regulă, cerceii rotunzi se potrivesc bine pe fețele dreptunghiulare, în timp cecerceii lungi alungesc fața, fiind potriviți pentru fețele mici, rotunde, persoanele cu degete lungi pot alege orice inel, în timp ce persoanele cu degete scurte nu ar trebui să aleagă modele de inele care să încarce aspectul degetelor, iar persoanele slabe și înalte pot purta cu încredere coliere voluminoase sau mărgele groase, în timp ce colierele în V sunt recomandate persoanelor mai rotunde. 

Ce bijuterie să alegi pentru a o oferi unei femei

Mulți bărbați își doresc să găsească bijuteria perfectă pe care să o ofere cu drag femeii pe care o apreciază. Dacă ai nevoie de câteva sfaturi în acest sens, cu siguranță rândurile de mai jos te vor ajuta să iei mai ușor o decizie, iar alegerea pe care o vei face să fie una cel puțin potrivită. 

Atunci când pornești în căutarea bijuteriei perfecte pentru a o oferi unei femei, stabilește mai înainte de toate bugetul pe care ești dispus să îl aloci. Apoi ține seama de personalitatea, respectiv de comportamentul persoanei căreia dorești să îi faci cadoul și alege în funcție de discreția sau extravaganța de care aceasta dă dovadă. Analizează obiceiurile persoanei respective pentru a ști dacă faci alegerea corectă, iar dacă nu ești sigur că alegerea pe care dorești să o faci este cea potrivită, mai bine nu îți asuma riscuri. 

Nu înainte de toate, ține cont de morfologia feței, respectiv de coafura pe care persoana în cauză obișnuiește să o aibă și de alte aspecte specifice importante. Alege o pereche de cercei cu diverse detalii extravagante dacă este vorba despre o persoane căreia îi place să iasă în evidență, respectiv o pereche de cercei cu un design simplu, dacă este vorba despre o persoană discretă.