Cum sa fii sexy: Tot ce trebuie sa stii despre cum sa arati si sa te simti atractiva

Cum sa fii sexy: Tot ce trebuie sa stii despre cum sa arati si sa te simti atractiva Cum sa fii sexy: Tot ce trebuie sa stii despre cum sa arati si sa te simti atractiva

Cu totii vrem sa fim sexy, dar cum faci asta mai exact? Inseamna sa petreci ore in sir zilnic la sala si sa nu mananci altceva decat salata sau exista mai mult pentru asta? Exista nenumarate persoane cu corpuri uimitoare, dar nu au nimic sexy dincolo de cum arata in bikini. Mintea umana este un lucru complicat si sa stii cum sa o activezi necesita intelegerea tuturor componentelor care alcatuiesc cuvantul ,,sexy". Sexualitatea si atractia generala inseamna mult mai mult decat felul in care arati fara haine. Este vorba despre incantare si emotie; a deveni dorinta unei alte persoane si a face pe cineva sa te doreasca, intim si profund.

In acest articol, discutam totul despre atractia sexuala si atractie, de la aspectele sale psihologice pana la cele comportamentale si despre cum iti poti imbunatati sexualitatea, atat pe termen lung, cat si pentru data urmatoare.

Ce te face sexy: Cele 3 elemente vitale ale atractiei

Indiferent daca incerci sa obtii urmatoarea ta intalnire sau vrei doar sa te simti mai bine in general, te poti intreba - ce face o persoana sexy? Sexualitatea sau atractia este un lucru complicat; nu vei fi niciodata atractiv complet pentru fiecare persoana cu care te intalnesti. Exista insa anumite calitati fundamentale, obiective, care iti pot creste apelul sexual la un anumit nivel cu aproape oricine. In timp ce dragostea si atractia absoluta sunt cu siguranta emotii subiective, exista o anumita cantitate de sexualitate superficiala pe care o poti declansa in aproape oricine, atat timp cat ai lucrurile potrivite.

Deci ce constituie atractia? Exista trei elemente vitale, iar acestea sunt:

  • Atractie fizica
  • Atractivitate mentala si comportamentala
  • Atractivitate psihologica

In acest articol aprofundam fiecare ramura de atractie de mai jos, si ceea ce aveti nevoie pentru a va creste atractivitatea fizica, mentala si comportamentala si psihologica pentru cei din jurul vostru.

Atractivitate fizica

Atractivitatea fizica este cel mai evident element pentru a fi sexy - atractia vizuala, aspectul si acel ,,Wow" instant cu care ii poti face pe oameni sa te observe. Desi privirile sunt un mod usor de a atrage atentia cuiva imediat, retineti ca acesta nu este intotdeauna cel mai important element de atractie, in functie de tipul de relatie sau de interactiune pe care vrei sa il ai cu acea persoana pe care vrei s-o seduci. Relatiile pe termen scurt, casual si exclusiv sexual se bazeaza cel mai mult pe atractia fizica atunci cand determina sexualitatea unui potential partener. Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa lasati aspectul fizic sa cada pe marginea drumului doar pentru ca sunteti in cautare de ceva serios. Atractivitatea fizica este intotdeauna importanta in orice relatie, deoarece trebuie mentinut intotdeauna un anumit nivel de excitare si intimitate. Unul dintre primele lucruri pe care le poti face este sa portie lenjerie sexy. Nu e nimic rau in a te simti confortabil in preajma partenerului, dar putina lenjerie poate insemna mult! Lasa-ti partenerul sa te ajute sa alegi un set nou pe care sa-l cumperi (vezi lenjerie sexy pe https://esexshop.ro/info/imbracaminte-sexy). 

Atractivitate mentala si comportamentala

Desi atractivitatea fizica este importanta pentru a atrage atentia oamenilor, trebuie sa ai ceva mai profund in tine pentru a mentine aceasta atentie. Si aici este vorba de mintea si comportamentul tau. Inteligenta este absolut atragatoare, indiferent pe cine incerci sa atragi. Desigur, acest lucru ajunge pana la un anumit punct - sexualitatea pe care o atribui inteligentei nu continua sa se desfasoare la nesfarsit.

Daca ai un interes sau un hobby unic, asta va poate separa, facandu-i pe oameni sa te vada intr-o lumina pe care altfel nu o vor avea. Si desigur, comportamentul tau. Felul in care te pastrezi, cand esti singura si cand esti cu alti oameni. Persoanele cauta mereu parteneri potentiali pe care ii pot admira si ce este mai admirabil decat cineva care are control deplin asupra lui?