Cum sa fii mereu in forma chiar si atunci cand calatoresti

  • Marţi, 15 Iunie 2021
  • Sport

Mulți oameni cred că a rămâne în formă în timpul călătoriei, în special pe termen lung, este o ispravă imposibilă. Deși este adevărat că nu este cel mai ușor de făcut, este cu siguranță realizabil, mai ales dacă planificați bine. Pentru a rămâne sănătos în timp ce călătoriți, mâncați bine și rămâneți activ sunt de o importanță vitală.

Deși este posibil să trebuiască să faceți ajustări la rutina obișnuită de fitness, iată câteva modalități simple de a vă menține în formă în timp ce vă bucurați de călătorii.

Ia un mic dejun mare și sănătos

A lua un mic dejun sănătos și sățios este foarte important, deoarece vă va menține alimentat pentru întreaga zi. De multe ori, hotelurile și pensiunile vor lua micul dejun inclus, astfel încât să puteți profita de acest lucru, ceea ce vă va ajuta să vă păstrați și bugetul sub control.

Bea multa apa

Consumul de apă este o modalitate excelentă de a vă menține plin pe tot parcursul zilei și de a rămâne hidratat în timp ce călătoriți este foarte important. Starea departe de băuturile zaharoase, cum ar fi sifonul, este o modalitate foarte bună de a vă menține sănătatea chiar și în timp ce călătoriți.

Ori de câte ori vi se oferă alegerea între luarea unui lift sau a unei scări rulante și a scărilor, alegeți întotdeauna scările. Este cu siguranță cea mai grea modalitate de a obține locuri, dar este o modalitate ușoară de a adăuga cardio suplimentar și de a lucra acele glute.

Cumpărați produse alimentare din când în când

În timp ce mâncarea bucătăriei locale este o parte integrantă a călătoriilor, vă puteți menține la curent cu obiectivele dvs. de fitness cumpărând produse alimentare și pregătindu-vă propriile mese din când în când. Acest lucru vă va economisi, de asemenea, o grămadă de bani, mai ales dacă călătoriți pe termen lung. De asemenea, puteți încorpora ingrediente locale în gătitul dvs. pentru a cunoaște cultura locală. Acesta este un mod minunat de a explora piețele locale și de a fi introdus la noi ingrediente pe care s-ar putea să nu le fi văzut până acum.

Mergi peste tot

Poate fi cu adevărat tentant să luați un taxi sau un Uber, dar mersul pe jos este o modalitate excelentă de a vă menține în formă și, de asemenea, vă oferă șansa de a admira peisajul local. Dacă nu este târziu noaptea, vă aflați într-o zonă nesigură sau vă grăbiți, încercați să mergeți la fiecare dintre destinațiile dvs.