Cum sa fii cea mai bune versiune a ta

Cum sa fii cea mai bune versiune a ta Cum sa fii cea mai bune versiune a ta

Cum sa fii cea mai bune versiune a ta

Da intotdeauna 100%

Doar pentru ca perfectiunea nu e posibila, nu inseamna ca ar trebui sa fie o scuza ca sa fim mediocri. Ca oameni, avem potential nelimitat pentru a creste si de a ne imbunatati, si nu avem limite in cat putem da in fiecare activitate. Cum poti da totul? Hai sa aflam.

             Urmeaza-ti visele folosind regula de 100%

             Ce e regula asta? Se refera ca dai absolut tot ce ai. Cand lucrezi de acasa sau incerci sa fii un partener mai bun, cand faci curatenie sau creezi, poti mereu sa dai tot ce poti. Regula asta iti va schimba viata pentru ca vei avea rezultate mai bune, reactii mai bune de la cei din jurul tau, si vei fi mai satisfacut cu tot ce faci.

             Acum, sa dai totul nu inseamna ca vei avea mereu cele mai bune rezultate. Uneori, vei fi obosit. Alteori, bolnav sau ocupat. Se refera mai mult la a da totul din ce poti in acel moment.

             Intotdeauna sa incerci sa te autodepasesti

             E usor sa devii relaxat crezand ca ti-ai atins apogeul. Totusi, este mereu o sansa de a deveni si mai bun. Putem mai bine, mai repede, mai eficient. Dand totul inseamna sa iti extinzi abilitatile ca sa atingi noi altitudini. Cel mai bun de azi nu e si cel mai bun de maine.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

             Noteaza progresul

             Ceva ce ne poate afecta este increderea in memoria noastra, fara sa ne urmarim cu adevarat progresul. Nu ne putem da seama daca noi chiar progresam sau stam pe loc. E important sa ne urmarim progresul catre scopurile noastre ca sa ne motivam mai bine.

             Noteaza-ti progresul in mod regulat, si in scris (folosind un jurnal, sau o aplicatie pe telefon).

             Asta te poate ajuta ca sa iti adaugi obiective noi zilnic, saptamanal sau lunar.

Inconjoara-te cu pozitivate

             Oamenii negativi doar te trag in joc, asa ca favorizeaza pe cei pozitivi. Cauta prieteni, membri ai familiei tale, si amici care te sprijina si te ridica, nu cei care au numai lucruri negative de zis despre tine. Fii mai increzator. Asta nu se aplica doar oamenilor din viata reala.

             Trebuie sa ai grija si ce citesti, la ce te uiti, si ce personalitati te intereseaza online. Intreaba-te pentru un moment daca mesajele pe care le primesti sunt bune („Poti sa o faci! Ai incredere in tine!”) sau negative („E imposibil! Lumea e teribila!”).

             Ramanand pozitiv si primind mesaje bune, devine mai usor sa dai totul.

             Priveste munca ca o provocare

             Deseori, tratam sarcinile noastre ca fiind plictisitoare. Le vedem ca niste lucruri enervante care doar ne iau timpul de la Netflix. Totusi, gandirea asta previne sa dam totul, pentru ca nimeni nu vrea sa fie plictisit. Daca iti schimbi mentalitatea si vezi fiecare sarcina ca o provocare, atitudinea ta se va schimba.

             Sigur, sa speli vasele nu e distractiv, dar poate fi o provocare pentru abilitatile tale. Poti sa le termini in 5 minute? Poti folosi timpul sa meditezi? Poti spala atat de bine incat sa straluceasca? Lasa-ti imaginatia sa te cuprinda in timp ce lucrezi. Doar da tot ce poti. 

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

  Sa faci lucrurile amuzante

A face lucrurile provocatoare este o modalitate de a te incuraja sa faci tot posibilul. Un alt mod este de a le face distractive, schimband nu numai perspectiva, ci si situatia. Pune-ti muzica, foloseste pixul/stiloul, da-ti o sansa de a fii creativ. Sarcinile distractive sunt mult mai satisfacatoare. 

A oferi tot posibilul iti poate transforma viata. Vei deveni un partener mai bun, prieten, muncitor, profesionist, parinte mai bun. Deci incercati si amintiti-va:

“Fa intotdeauna tot ce poti. Cel mai bun lucru se va schimba dintr-un moment in altul; va fi diferit atunci cand esti sanatos, spre deosebire de cand esti bolnav. In orice circumstanta, pur si simplu fa tot posibilul si vei evita judecata de sine, abuzul de sine si regretul.” – Don Miguel Ruiz

Cum sa fii cea mai bune versiune a ta Dezvoltare Personala 14 www.raduprisacaruCum sa fii cea mai bune versiune a ta

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – [email protected] – 0727661799