Cum sa faci ca un parfum sa reziste cat mai mult

Cum sa faci ca un parfum sa reziste cat mai mult Cum sa faci ca un parfum sa reziste cat mai mult

Parfumul este o modalitate luxoasa dar la indemana pentru a va imbunatați aspectul general și de a lasa o impresie buna de lunga durata.

Cu toate acestea,poate fi destul de frustrant atunci cand mirosul dispare prea repede.

Iata cateva sfaturi de la monmelange.ro pentru ca parfumul tau sa reziste cat mai mult posibil:

Aplicați parfum dupa ce facut dus sau hidratare

Parfumul se va aplica astfel pe pielea curata și hidratata,deoarece acest aspect ajuta la pastrarea parfumului o perioada lunga de timp.

Aplicați o crema hidratanta sau lotiune unde pulsul este crescut, inainte de a pulveriza parfum pe piele.Umiditatea de pe piele va va ajuta la mentinerea mirosului o perioada buna de timp

Deci trebuie sa aplicați parfum pe zonele cu puls puternic,cum este gatul,incheieturile manilor,interiorul coatelor.Caldura din aceste zone va ajuta la eliberarea treptata a mirosului pe tot parcursul zilei.

Stratificați-va parfumul si anume, folosiți si alte produse din aceeași gama cu parfumul, cum ar fi loțiunea de corp sau gelul de dus, pentru ca ajuta parfumul sa persiste mai mult pe piele si tot odata ajuta la crearea unui miros mai intens cat și la prelungirea longevitații.

Evitați sa va frecați incheieturile mainilor dupa aplicarea parfumului pentru ca poate provoaca descompunerea moleculelor de parfum și face ca mirosul sa dispara mult mai repede decat te-ai fi asteptat.

Pastrați parfumul intr-un mod corespunzator

Parfumul trebuie pastrat intr-un loc racoros și uscat, ferit de lumina directa si puternica a soarelui. Caldura și lumina pot modifica mirosul acestuia.

Folositi produse pentru corp fara parfum sau foarte usor parfumate, acest lucru te ajuta la prevenirea amestecului de mirosuri in contradictoriu care poate afecta persistenta parfumului tau.

Pulverizați parfum pe peria de par,apoi periați-va usor parul. Acest lucru va imprastia parfumul si ii va permite sa persiste mai mult pe parcursul unei zilei.

Nu pulverizați prea mult parfum, pulverizarea excesiva poate face ca mirosul sa dispara mai repede.

Incepeți cu o aplicare usoara și apoi mai tarziu puteti aplica din nou dupa cum simtiti voi, puteti sa reaplicati parfumul dupa o activitate fizica sau expunere la diverse mirosuri mai puternice.

Incercați un parfum cu o concentrație mai mare,cum ar fi apa de parfum,care tinde sa reziste mai mult decat apa de toaleta sau o apa de colonie.

Aceste sfaturi pot face ca parfumul sa dureze mai mult si tu sa te poti bucura de mirosul placut al parfumului tau preferat toata ziua.

Cu cat parfum este indicat sa ne parfum?

Dozarea corecta a parfumului poate sa varieze in functie de preferintele fiecarei persoane si de anumite circumstante.

Nu este o regula dar este  recomandat sa aplici parfumul intr-o cantitate moderata,astfel incat sa fie subtil și placut, fara ai deraja pe cei din jurul tau.

De obicei,cateva pulverizari sau puțina apa de colonie pe incheieturi,gat sau in spatele urechilor sunt suficiente pentru a emana o aroma placut mirositoare.

Este important sa fii constient de intensitatea parfumului tau si sa eviti sa aplici prea mult, deoarece un exces poate fi deranjant sau chiar ofensator pentru cei din jur.