Cum să faceți treburile casnice mai distractive pentru copii

  • Sâmbătă, 20 Noiembrie 2021
  • Familie

Studii recente au arătat că copiii care încep să facă treburi prin casă de la o vârstă fragedă sunt mai bine pregătiți pentru maturitate. Acum știm cu toții că copiilor le place să se joace în murdărie, să ajute în bucătărie sau să se distreze puțin în spălătorie. Ce ar putea fi mai bun decât să-și transforme distracția și jocurile în treburi zilnice sau săptămânale de care se vor bucura la fel de mult? Nu numai că le oferă responsabilități în jurul casei, ci poate fi o mare activitate de legătură pentru întreaga familie. Aruncați o privire la aceste articole care pot ajuta la încurajarea copiilor să curețe, să gătească și să aibă o perspectivă pozitivă asupra treburilor casnice și a treburilor.

 

Dispozitive drăguțe de curățare

Acesta este un mod minunat de a vă învăța copiii cât de importantă este curățenia și poate fi și distractiv! Când copiii tăi au aproximativ 3 ani sau mai mult, îi poți implica pe copiii tăi să ajute în casă. Există atât de multe seturi de accesorii de curățare funcționale pe care copiii dvs. le vor adora. Puteți alege un aspirator realist, de dimensiuni pentru copii sau un set de curățare simplu, care include un mop, un duster și o mătură

Accesorii de gătit și coacere

Copiilor le place să gătească și să mănânce, dar mulți părinți nu se bucură de mizeria care vine cu copiii lor în bucătărie. O altă preocupare este siguranța copiilor în bucătărie, deoarece există multe obiecte ascuțite și echipamente periculoase. Desigur, dacă copiii simt nevoia să ajute, supravegherea părintească este încă o necesitate! Există câteva opțiuni pe care le puteți cumpăra pentru a ajuta copiii să adore să fie în bucătărie. Fie că este un set de cuțite adecvat pentru copii sau un adorabil set de copt cu temă de unicorn, va fi greu să-i scoți din bucătărie. Majoritatea acestor produse sunt recomandate copiilor cu vârsta de cel puțin 4 ani.

Un set de instrumente adorabil pentru grădinarii în devenire

Copiii nu numai că se bucură de aer liber, dar le place și să se murdărească. Cu setul de unelte de grădinărit, nu numai că le oferiți copiilor un scop de a se murdări, ci și un mod excelent de a-i învăța pe copii despre plante și viața din grădină. Optează pentru un set care include diverse articole, astfel încât copiii tăi să poată face multe sarcini - vor arăta și se vor simți ca niște grădinari adevărați.

O diagramă de mare corvoadă

Cel mai bine este să introduceți structura de la o vârstă fragedă. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea unui program de corvoare pentru a vă menține casele organizate. Există tone care sunt plăci distractive care pot fi cumpărate sau realizate cu ușurință. Ce modalitate amuzantă de a-ți implica copiii și de a le arăta cât de important este să îți asumi responsabilitatea. Și dacă doriți să adăugați la această activitate, puteți crea, de asemenea, o diagramă de sarcini plină de satisfacții pentru a vă menține copiii motivați. Acest lucru este cel mai bun pentru copiii cu vârsta de peste 6 ani, dar nu vă fie teamă să implicați și copiii mai mici.