Cum sa facem baiat sau fata, metoda

Cum sa facem baiat sau fata, metoda Cum sa facem baiat sau fata, metoda

Explicarea metodei

In determinarea sexului copilului patru minerale joaca un rol preponderent: potasiul si sodiul pe de o parte, magneziul si calciul pe de alta. Cercetatorii nu stiu inca cu siguranta de ce. Dar metoda a fost experimentata pe animate in anii saizeci: femelele care primeau o alimentati bogata in sodiu-potasiu , fatau in proportie de 70-80 % din cazuri masculi, in timp ce femelele hranite cu alimente sarace in sodiu si bogate in calciu fatau in proportie de 70-80 % din cazuri femele. Animalele hranite in mod echilibrat, dadeau nastere unui numar echilibrat de masculi si femele.

Cu o consultatie medicala prealabila, acest regim poate fi aplicat si la om.

La modul general:

Daca aveti potasiu si sodiu din abundenta in sange, sansele sunt mai marl sa aveti un baiat.

Daca magneziul si calciul sunt abundente in sanqe, sansele sunt mai marl sa aveti o fata.

Dar atentie! Echilibrul dintre cele doua (mai precis dezechilibrul), este cel care joaca rolul hotarator. Altfel spus, nu faptul ca va indopati cu branza (bogata in calciu) va va marl sansele de a avea o fata. Concentratia sodiului si potasiului trebuie sa fie foarte slaba pentru a marl probabilitatea: mai putina sare si mai multe lactate.

Doua sfaturi:

Nu incepeti regimul fara a avea, in prealabil, avizul medicului si nu urmati regimul un timp prea indelungat: organismul vostru risca sa se resimta.

Incepeti regimul inainte de a incepe incercarile de a avea un copil. Echilibrul mineralelor din organismul vostru nu se modifica in decurs de o saptamana. Pe de alta parte, sexul copilului este determinat in momentul procrearii; este deci inutil sa continuati regimul dupa ce sunteti sigura ca ati ramas gravida.

Regim fata

ATENTIE: prezentul articol are ca scop sa arate existenta metodelor si este pur informativ.Netestat. Intrucat aceste regimuri sunt dezechilibrate, nu le urmati fara a va fi consultat in prealabil medicul!!

De consumat: toate alimentele bogate in calciu si sarace in saruri

  • Modul de preparare: fierbere scurta pentru eliminarea sarii.
  • Bautura: ape minerale calcice sau bogate in magneziu.
  • Lactate: toate, cu exceptia branzeturilor.
  • Cereale
  • Carne: pasare rasol.
  • Legume: salate, fasole verde, spanac.
  • Fructe: ananas, mere, mandarine, pepene verde, pere, fragi.
  • Magneziu: puteti sa-I consumati sub forma de adaos alimentar.

Vor fi evitate: toate alimentele sarate

  • Bauturi: ape bogate in sodiu.
  • Branzeturi: toate, deoarece contin sare.
  • Cerealb: toate preparatele.
  • Painea: se va consuma numai fara sare.
  • Legumele: cartofii si legume uscate.
  • Carnea: orice came afumata, mezeluri, carne de porc si vita.
  • Peste: crustacei, peste afumat.
  • Fructe: din conserve, banane, curmale, caise, cirese, piersici, portocale si toate fructele uscate.
  • Preparate: conserve la cutie, prajituri din comert, unt sarat, ciocolata…

ATENTIE: prezentul articol are ca scop sa arate existenta metodelor si este pur informativ.Netestat. Intrucat aceste regimuri sunt dezechilibrate, nu le urmati fara a va fi consultat in prealabil medicul!