Cum sa economsesti bani in timpul vacantei?

Pregătește-te pentru vremurile plăcute, sezonul de sărbători este chiar după colț!

Cea mai bucuroasă perioadă a anului este pe cale să înceapă, cu prietenii și familia vizitând, mese pline cu mâncare delicioasă și o mulțime de cadouri pentru toată lumea. Acestea sunt zilele pe care ți-ai dori să nu se termine niciodată. Și având în vedere modul în care oamenii se străduiesc să cumpere de această dată, acest sezon este, de asemenea, considerat cel mai bun pentru piețe.

De la Black Friday până la Crăciun, toate mărcile majore vizează de această dată să ofere cele mai viguroase reduceri și vânzări. Ca rezultat, în mod firesc, majoritatea dintre noi suntem atrași spre cumpărături impulsive și ajungem deseori să ne depășim bugetele.

E adevarat. În această perioadă, oamenii cumpără adesea lucruri pe care nu le-ar lua în considerare niciodată în zilele obișnuite. Și acolo se află problema. Dacă v-ați confruntat vreodată cu o criză financiară după cumpărături nebunești, veți fi de acord cu noi.

Așadar, astăzi suntem aici pentru a vă împărtăși câteva sfaturi la îndemână care vă pot ajuta să reduceți cheltuielile de cumpărături de vacanță. Verificați-le și ne puteți mulțumi mai târziu.

FACEȚI UN BUGET ȘI O LISTĂ PENTRU CADOURI.

Aveți întotdeauna în vedere un buget, astfel încât să nu ajungeți să faceți o gafă. În plus, faceți o listă cu detalii despre destinatarii cadourilor. În funcție de preferințe, alocați suma fiecărui destinatar și apoi faceți pași către magazine.

MAI ÎNTÂI FACEȚI CADOURI OBLIGATORII

Acesta este doar unul dintre acele lucruri pe care nu le putem schimba. Este o parte a societății și trebuie să fii la înălțimea ei. Deci, terminați mai întâi cu cadourile obligatorii. Nu este nevoie să cumpărați cadouri pentru rude îndepărtate pe care nu le-ați mai văzut de mult timp. Concentrați-vă mai bine pe rudele apropiate și pe membrii familiei.

COMPARAREA PREȚURILOR AR TREBUI SĂ FIE UN OBICEI

În sezonul de sărbători, există o concurență dură între vânzători. Așadar, profitați de reduceri, oferte și cupoane. Comparați prețurile în mod regulat și cumpărați cadouri de la vânzătorii care vă oferă cel mai mic preț.

DACĂ AVEȚI COPII, RĂMÂNEȚI PRECAUȚI

Ne dusem întotdeauna copiii cu numeroase cadouri, dar uneori nu are sens. Cheltuielile excesive pentru lucruri pentru copii nu merită adesea, mai ales când vine vorba de îmbrăcăminte și alte lucruri din care vor crește. Deci, cumpără două-trei cadouri care merită păstrate. Nu vă depășiți bugetul doar pentru a vă face copilul fericit cu lucruri materialiste. Mai degrabă petreceți ceva timp de calitate cu ei.

CUVINTE FINALE

În loc să vă măgulească familia și prietenii cu lucruri scumpe, încercați să petreceți timp cu ei pentru a-i face să se simtă speciali. Adunați-vă într-un loc și împărtășiți-vă poveștile, vorbiți despre viață, momente pe care le-ați iubit și experiențe din trecut. La urma urmei, este vorba despre cum te simți sau despre legătura pe care o împărtășești mai mult decât cadouri.