Cum sa cureti cizmele Ugg fara sa le deteriorezi

Cizme Ugg sunt unele dintre cele mai controversate articole de moda din istorie; ori le iubesti, ori le urasti! Cu toate acestea, nu puteti nega faptul ca aceste cizme Ugg arata dragut cu anumite tinute de iarna, si va pastreaza picioarele calduroase.

Zilele de iarna sunt aproape si probabil ca veti scoate cizmele Ugg de la naftalina. Dar exista sanse mari sa le gasiti pline de murdarie, urme sau pete, nu? Asa ca, va oferim cateva trucuri pentru a descoperi cel mai bun mod de a curata cizmele Ugg.

Cizmele Ugg trebuie sa fie intretinute si depozitate bine, astfel incat sa le puteti extinde durata de viata, la fel ca oricare dintre articolele de imbracaminte, pantofi, genti de mana sau accesorii. De aceea ar trebui sa stiti cum sa curatati cizmele Ugg, pentru a le pastra ca noi.

De ce veti avea nevoie pentru a curata cizmele Ugg:

– Perie pentru piele intoarsa – Carpa de bumbac – Burete umed – Apa si otet alb simplu – Sau, in mod ideal, solutie pentru Ugg – Ziare

Pasii pentru curatarea cizmelor Ugg:

1. Incepeti prin utilizarea periei de piele intoarsa pentru a peria partea exterioara a cizmelor Ugg intr-o singura directie, pentru a indeparta eventualele pete de murdarie.

2. Acum, inmuiati carpa de bumbac in apa rece si apoi umeziti suprafata exterioara a cizmelor Ugg. Trebuie doar sa fie umeda si sa nu picurati apa.

3. E timpul sa folositi solutie de curatat cizmele Ugg . Daca nu este disponibila, puteti amesteca parti egale de apa si otet alb simplu ca inlocuitor. Puteti utiliza, de asemenea, orice solutie de piele intoarsa, pentru a va curata cizmele Ugg.

4. Umpleti buretele cu alegerea dvs. de curatare si apoi curatati usor si frecati cizmele Ugg. Trebuie sa va concentrati mai ales pe zonele murdare, pentru a va asigura ca curatati eficient cizmele Ugg.

5. Dupa ce ati terminat, stergeti substanta de curatare utilizand o carpa de bumbac umeda.

6. Cand cizmele Ugg se uda, s-ar putea sa-si piarda forma, asa ca trebuie sa le umpleti cu ziare si sa le lasati sa se usuce timp de 48 de ore.

7. Dupa ce ati curatat cizmele Ugg, lasati-le deoparte, asigurati-va ca le tineti departe de lumina directa a soarelui sau de orice sursa de caldura pana cand acestea sunt complet uscate.

8. Ca o atingere finala, periati cizmele Ugg cu o perie pentru piele intoarsa.