Cum sa cumperi inteligent de Black Friday

Cum sa cumperi inteligent de Black Friday Cum sa cumperi inteligent de Black Friday

Vinerea neagra, cea mai populara zi de reduceri a anului, a devenit o data marcata in calendar pentru multi cumparatori. Desi data oficiala de este la 23 noiembrie, numeroase magazine, fizice si online, da startul reducerilor inainte de lansare.

 

Este important sa nu va lasati dusi de tentatia momentului si sa tineti cont de cateva sfaturi pentru a evita sa ramaneti cu buzunarele goale. Si unele branduri si companii pot profita de aceasta Vineri Neagra pentru a convinge cumparatorul ca achizitioneaza un produs la reducere atunci cand, de fapt, nu este.

 

Cum sa cumperi inteligent de Black Friday

 

Pentru a profita din plin de cele mai bune reduceri de Black Friday, este de asemenea important sa stiti cateva sfaturi:

 

Activati modul incognito

 

Daca ati gasit un produs pe care doriti sa-l cumparati prin intermediul internetului, este important sa activati modul incognito al browser-ului pentru a vedea daca exista variatii de pret. Motivul? Companiile care au instalat module cookie pe computer stiu ca ati vazut deja produsul de mai sus si pot trimite mesaje inselatoare cu privire la pretul lui.

 

Efectuati o lista

 

Inainte de a fi prins in nebunia consumerista a acestui eveniment, faceti o lista cu tot ceea ce doriti sa cumparati. Planificati si clarificati ceea ce este intr-adevar necesar, pentru a va ajuta sa nu cumparati mai multe lucruri de care nu aveti nevoie – apoi sa va regretati.

 

Comparati preturile

 

In timpul Black Friday puteti gasi acelasi produs la preturi foarte diferite, de aceea este recomandabil sa se faca o cautare pentru a gasi cea mai buna reducere.

 

Interesati-va cu privire la returnari

 

Pastrati intotdeauna chitanta sau factura dupa o achizitie, deoarece, fara ea, va fi foarte dificil sa returnati ceva ce ati platit deja. Aflati mai multe despre modul in care este gestionata problema garantiilor, precum si despre posibilitatea returnarii.

 

Monitorizati cu TVA

 

Verificati daca costul indicat pe produs include TVA. Multe magazine stabilesc preturi foarte mici pe afise, dar atunci cand se face plata, pretul creste. Daca cumparati online, este important sa va uitati la costurile de transport.