Cum sa covingi copii sa bea mai mult apa

  • Duminică, 12 Septembrie 2021
  • Familie

Nu este ușor să te asiguri că copiii tăi beau suficientă apă, mai ales vara. La naiba, majoritatea  adulților nu beau suficientă apă, așa că încercarea de a vă asigura că copiii sunt complet hidratați este o provocare la un alt nivel.

Dar doar pentru că este provocator, nu înseamnă că putem renunța. O modalitate de a face apa potabilă un pic mai captivantă poate fi la fel de simplă ca să o împrăștiați puțin. Acestea sunt câteva tăvițe de cuburi de gheață distractive și ciudate, care pot ajuta apa potabilă mai interesantă.

Cuburi de gheață ananas

Aceste cuburi de gheață sunt super distractive și estivale. Le puteți servi alături de niște ananas la grătar, astfel încât să puteți avea ananas cu gheață și ananas fierbinte în același timp!

Daisy Ice Cubes

Nimic nu spune „vară” ca și cum ai sorbi pe un pahar plin de cuburi de gheață adorabile în formă de margaretă. Acestea fac un plus frumos la orice băutură.

Cuburi de gheață pentru câine Teckel

Cât de adorabilă este această tavă cu cuburi de gheață ?? Dacă copiii tăi adoră formele de animale, acestea sunt cuburile de gheață perfecte pentru tine. Lasă-i să te ajute să umple acești câini reci, astfel încât să se simtă implicați!

Cuburi de gheață pentru mucegai de înghețată

Aceste cuburi de gheață în formă de înghețată pot fi folosite pentru un joc distractiv de negociere. Puteți face o înțelegere cu copiii voștri: ei pot avea un gheață atâta timp cât își termină apa cu cuburi de gheață!

Fructe care infuzează bile de gheață

Acestea nu numai că sunt o formă distractivă, dar puteți introduce literalmente oricare dintre fructele preferate ale copiilor dvs. (sau ai voștri!) Pentru a îndulci lucrurile. Acestea sunt, de asemenea, perfecte pentru băuturile destinate exclusiv adulților, deoarece puteți infuza niște ierburi și pentru cocktailurile preferate. Un câștig-câștig!